Ach jo..

09.01.2009

Ahojkychtela bych se zeptat zda muzu byt tehotna. Ma posledni menstruace byla 8.12.2008 a od te doby jsem to jeste nedostala. 5.1.2009 a 6.1.2009 jsem se s pritelem milovala a on se do me udelal. Dnes jsem si delala test BEST2 ,ale bouzel byl negativni. Chvilkama me poboliva v podbrisku,mota se mi hlava a mam ciry vytok.Za jakou dobu poznam ze jsem tehotna a muzu byt tehotna. Moc prosim o radu a moc Vam vsem diky za odpoved.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,diky moc ze jste mi napsali..Takze,s pritelem jsem uz pres tri roky a oba jsme se rozhodli posunout nas vztah dal..Tedy k miminku..vim,ze nez zjistim jestli se nam to povedlo na poprve bude jeste nejaky cas trvat,ale asi to nevydrzim..musim pockat..

mně taky první test (rapid) nevyšel, tak jsem týden počkala, veškeré příznaky jsem měla, a mamatest mi pak vyšel

ten první jsem si dělala tak nějak přibližně týden po očekávané menstruaci

ahoj, tak jestli se do tebe udelal od toho 8.12. až toho 5. a 6. ledna tak to je jeste brzy na test....ja myslim ze to musi byt tak nejdriv za 14 dni od početí aby to test poznal ze v tobe neco roste:) tak vyckej casu:)

ahojky to se mi nezda takhle rychle ze by to slo no nevim ale myslim ze i kdybys byla tehu tak ze bys to dostala vzhledem k tomu co pises kdy se to stalo a jak mas jinak pravidelnou MS?a chtela bys mimco?mamatest je opravdu moooc spolehlivy ukazalo se mi to asi po tydnu nebo po tydnu a pul ale jen skoro neviditelna carecka ale ja ji videla :s: a ted si tu Danielku uspavam v kocarku :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka