dotázek

05.01.2009

Ahojky holky,chtěla jsem se jen zeptat,co vy a sex v těhu??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoja,no já jsem teď ve 12týdnu.Ze začátku jsme normálně sexovali,ale pak mi začalo být špatně a prostě jsem se na toho svýho nemohla ani podívat,aniž bych nezačala zvracet.Teď už to přestává a minimálně 4x do týdne ho potřebuju...A bylo to tak i při 1.těhu,to se tomu mímu líbilo bříško a že se mi zvětšila prsa to ani nemusím říkat.Jinak můj chlap je ukázkovej muž,jak se má chovat k ženě,když je těhulka.I když jsem přibrala při 1.těhu závratných 20kilo,nikdy neřekl,že jsem tlustá,jen,že se mu líbím a jestli mi může namazat břicho,nebo pohladit.Tak mám štěstí i v tom sexu... a ke konci jsme to dělali zezadu,pač ze předu to fakt nešlo... :s: :s: :s: tak holky přeji co nejlepší sexuální zážitky i v těhu,ale dělejte jen to,co je dobré pro vás a dětičky.pa Libča :a:

Ahojky holky, ja jsem prekrocila 31tt a musim se priznat, ze touha kazdy vecer se s Milackem pomilovat se me nijak nevyhyba. :c: A tak jednou nekdy i dvakrat tydne to na me prijde i rano po probuzeni, nez odjedu do prace. :'zz): Nekdy si pripadam hrozna, ale Milackovi to nevadi a je rad. A je neznej a kdyz by neco, tak se pta, a me to prijde hrozne krasny. Prala bych to vam vsem. At jste stastny a spokojeny se vsim. :h: :h: :h:

já měla oba kluky rizikovku, tudíž bez sexíku. Až na úplném konci byl povolen. A to už bylo pro mně nic moc. :00: :a:

In reply to by Llotta

Já mám těhu zatím v poho,až na malou havárku před 14 dny,kdy jsem musela ležet v Hradci Královém,kdybych náhodou musela rodit,byla jsem 29tt. Chtěla jsem to vědět proto,že mi připadá,že dvakrát týdně je docela málo,ale když já už na to teď nemám vůbec chuť a vůbec si to neužívám. Většina holek píše,že v těhu je to lepší než normálně,ale já jsem 31tt a už si připadám neohrabaná a chuť taky veškerá žádná,jen je mi líto přítele,protože před těhu jsme si užívali tak 5krát denně.

In reply to by Klíček

já jsem tady dávněji řešila to, že semnou partner nechce spát, bříško jsem měla ještě malinkaté, takové miloučké a připadala jsem si odporná a tlustá.. To jsem měla asi o 5 kg méně :s: teď jsem ve 30 tt sex si užíváme jednou za týden, někdy i za dýl a vůbec mi to nevadí :///: i když jsem bez něj nemohla existovat hihi...Mnohem raději mám, když mě hladí, nebo mi mačká "zadeček a stehýnka" :00:

In reply to by gej-bri

Já mám prozměnu pocit,že můj manžel se do mě bojí vniknout.Jsem v 6.měsíci a myslím,že náš sex se dá spočítat na prstech rukou.Upřimě mi to ani není příjemné,jsem nějáká sevřená nebo co.Ale mazlení a tak ,to probíhá bez problémů. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já si myslím,že to vůbec nevadí. My ze začátku taky sexovali třeba 4krát denně,až ted už jen dvakrát týdně a mně se to právě zdá pro chudáčka tatku málo,ale tvrdí,že je to v poho a že si to užijeme až se malá narodí,tak jsem zvědavá. Ale užívej si dokud můžeš,pak už to fakt nebude ono. Já s orgasmem neměla problémy nikdy ale ted to už prosttě nějak nejde a to jsem 32tt.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky