JSEM ZOUFALÁ......

09.01.2009

ahojky těhulky,tak jsem byla u toho gYndaře,ten tam nic neobjevil,tak jsem pak šla ke své doktorce a chtěla napsat neschopenku a ta kráva mi jí nenapsala,prý že těhotenství není nemoc tak makat můžu,když nevidí žádné problémy.tak jsem řekla že mě je blbě když do práce dojíždím, a ona at podám výpověd a jdu na pracák když mi ta práce nevyhovuje.no já myslela že jí zabiju.tak nakonec mi dala jí na 14.dní,jen protože mě bolí hodně ty záda nic víc.pak si to v té práci jako prodavačka v supermarketu neumím přestavit,kde je frmol a když tam budu dojíždět denně a stát skoro na nohou 8h+ 1/2h přestávka.a prodávát nebo být v chladáku,kde budu krájet tak nevím nevím.PORADTE MI CO MÁM DĚLAT???DÍKY MOC

Ahoj,
řekni si o neschopenku na gyndě, tam by Ti jí měli dát určitě, zvlášť když je Ti špatně a máš rizikové zaměstnání.
Já jsem byla na neschopence od 10. týdne až do mateřské, protože u nás v práci se dělalo na směny, sobotní přesčasy, navíc jsem taky dojížděla a bylo mi ze začátku taky blbě. U nás v práci vlastně každá těhulka zůstávala hned doma na neschopence. Můj gynekolog mi napsal neschopenku bez řečí, spíš mi ji sám nabízel.
Jinak ta Tvoje doktorka je teda hrozná, když Ti tohle mohla říct. Vůbec bych se na ni neobracela.
Pa :a:

Přidávám se k holkám.Řekni si na gyndě o neschopenku,ale tam ti ji asi dají,až bude vidět nějaká známka těhotenství.Já si o ni taky řekla.Neumím si představit,jak bych zvládla chodit do práce,protože mi bylo do teď celodenně zle.Taky jsem špinila.Teď už jsem bez problémů-klepu na dřevo-,ale do práce už nepůjdu.Držím palečky,ať máš zdravé mimi a ať se domluvíš s doktorama :a:

In reply to by zuzula

Holky, tak to vam nezavidim. Ja mam tehotenstvi maximalne v pohode a bez komplikaci, v nedeli to bude 31tt a jeste pracuju a jsem za to rada. Nevim, co bych delala cele tehu doma. Delam taky prodavacku v autodilech a autodoplncich, prace me moc bavi a jsem v ni uplne v pohode. Lidime berou a kdyz je neco tezkyho,tak kolegove pomuzou. Tehotenstvi je planovane, ale prace me bavi a docela me mrzi, ze musim odejit z kolektivu.Ale tak snad se sem brzo vratim, ikdyz nasi malou, zatim nenarozenou, Lucinku nechci o nic pripravit. Mam jit na neschopenku od 1.unora, tak jsem na to zvedava.
Jinak drzim vsem palecky, at jsou v tehu spokojene a stastne jako ja. Krasny vikend

To mě zase řekl gynekolog,že těhu není nemoc,když jsem mu říkala,že zvracim,tak mi chtěl napsat prášky,ale nechat doma,to né,tak jsem zatla zuby a chodila do práce,pak jsem dostala chřipku,tak mě nechal obvodák doma 3 neděle a pak jsem dostala pásovej opar a byla jsem doma až do konce,držim palce,at se ti to taky nák vyřeší :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

AHOJ,TO MÁŠ PRAVDU,JO PŮJDU TAM,IKDYŽ JSEM MU TO DNESKA ŘÍKALA TAK PRÝ ZAMĚSTNANEC JE POVINNÝ MI UMOŽNIT JINOU PRÁCI,ALE TAM JINÁ NENÍ,TAK NEVÍM CO BUDU DĚLAT,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky