V.ultrazvuk ve 32tt. + poradna+ poslíčci

09.01.2009

Ahoj holky, tak jsme byli ve středu na velkým ultrazvuku ve 32tt. a tento ultrazvuk já shledávám jako nejkrásnější!! :one: Malej byl krásně vidět, podle odhadu má už 2 158g , mrkal na nás a koukal směrem k nám což bylo nádherný. :c: No a hlavně nám pořád ukazoval toho svýho pindíka :///: Taky měl plnej žaludek (maminka prázdnej)- takže to asi bude pěknej otesánek :hu: !! Vše ostatní taky v pořádku!
Včera jsme byli v poradně, paní doktorka mi vysvětlila pár pojmů a hlavně potvrdila, že menstruační bolesti co mám od 30tt. jsou fakt poslíčci. :jawdrop: Prý se můžou objevovat už ve 24tt. Taky mi zdělila, že i poslíčci můžou být pravidelný, takže mi v tom udělala pěknej bordel. :00: Musím říct, že zatím ty poslíčci jsou v rámci. Včera 2x denně, no a prý si na němám vzít magnézko.
Taky mě trochu překvapila z jiné stránky. My jí občas (ob návštěvu) přineseme kafčo, bombonku, zkrátka, když si v obchodě vzpomenu.Není to pravidlem, ale beru to, abych jí potěšila, když tam chodíme teď tak často a ona nám sděluje ty radosti. No a ona nám včera zase naznačovala, že by pacienti měli nosit všude "úplatky", no a hlavně, že do porodnice by se mělo přijet minimálně se šampáněm a chlebíčkama........!!! :?
Že na nás pak budou hodnější a že tam chudáci (sestry) musí být dlouho, že platy už mají lepší, ale práce nic moc a tak.(šestinedělí je prý špína) No a že je chlebíček potěší. :?
No já jsem samozřejmě počítala s tím, že něco do porodnice vezmu, ale když to slyším takhle od doktorky, příšlo mi to divný.
Hlavně si nedovedu moc představit až to na mě příjde, že vyšlu manžela shánět někam chlebíčky :///: :///: :///:
Myslím, že budu ráda, že jsem ráda. Napište svůj názor díky pa

Tak prima, že UTZ dopadl dobře. Mně se tedy nejvíc líbil v 21tt a 4D, tam byl prcek ještě malinký a tak byl na obrazovce vidět celý. V 32tt to už byla buď noha, hlavička nebo tělíčko a taky nebyl UTZ tak citlivý. Taky mi ho dělal Dr. u sebe v ordinaci. Jinak s těmi chlebíčky bych to nehrotila, vzala bych kafčo nebo tak něco. Je pravda, že to sestřičky potěší a nic tím člověk nezkazí, já tohle neberu ani jako "úplatek". Když byla mamča dlouho na ARO, tak jsem nosila pravidelně, nechala jsem to vždy mamče a když chtěla někoho potěšit, tak mu to dala sama. :a:

In reply to by Lištička

Jo jo neber úplatky neber úplatky nebo se z toho zblázníš, ale je to marný...... :///:
No holky, dík za postřehy. Určitě budu mít kromě porodnických vložek a županu, připraveno v tašce k porodu i to šampíko :s: , doufám, že se v porodnici nenalejou, dřív než mě odrodí :00: , no a když stihnem koupit někde chlebíčky, tak je určo taky vezmu. O bonboniérách a čokoládičkách pro sestřičky , aby si pro mne našli čas, o tom ani nemluvím. Ale prostě, nikdo mi nevymluví, že je to strašný, když jsou lidi příjjemnější a laskavější až když jim něco strčíš. No a to ještě bůhví jestli..... A šílený je , když si o to ještě řeknou. :O
No ,a le hlavně ať to tam všichni ve zdraví přežijeme a jsme brzo doma s těma našema broučkama a beruškama!!!!!! To je nejdůležitější!!

No je to divný. .... Já taky dávám spropitný, když jsem v restauraci spokojoná, ale že bych jim ho dala ještě před jídlem:)). Jenže v porodnici ti to bude asi po porodu už na nic.............A hlavně komu tam co budu dávat, když nevim kdy budu rodit a jaká sestra bude u toho........ Já budu rodit v Motole, což je největší nemocnice v čr, takže mě to vyjde asi dost draho:))

hodne otravovat, pochybuju, ze se nekde tolik chlebicku vyrabi... :-(( Ale asi jim tam vezmu nejakou bonbonieru, mozna dve (snad to nesnim) a dam jim to treba hned po porodu.. Nechci je uplacet jen co vejdu s pupkem do dveri :-)) Ale souhlasim, ze to kazdopadne zlepsi komunikaci a vztahy :-) Petra

tak to gratuluju k prckovi, je vidět, že se má dobře. Nás to čaká za 3 týdny a už teď očekávám, že to bude taky macek ... včera jsem ho chvilinku viděla, když koukali na srdíčko a taky má pěkně vypapaný bříško :)
S těma chlebíčkama je to dobrý, když většina porodů začíná večer nebo v noci, tak on by ani nebyl problém to někde po cestě koupit, ale otázka je, kde budou mít otevřeno :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka