Ahoj holčiny!!

09.01.2009

Ahojky, tak jsem na hodinku udala Monču a namočila jsem si nohy do lavoru a jdu k vám pokecat. Je tu někdo na pokec? Jak se máte?

Ps: taky vám přidám nové Mončiny úlovky a musela jsem vám vyfotit tu její vlnu co se jí dělá..všichni maj číro a Mončamá vlnu jak blázen a vzadu má úplný spirálky..:-) :h:

Páni, té to sluší :c: Ahoj Borůvky, vidím, že se máte báječně. Já se dostala po měsíci k netu, malý je taky ďáblík, neodpočnu si, před měsícem si začal stoupat a teď už stojí jistě a všude, jenže samotného ho nechat nikde nemůžu a strašně se mu líbí ťapat za ruce, tak celé dny nic neděláme jiného. :n:

In reply to by Maru

je to záhul s těma dětma..viď..:-) já nemít babičku, takse asi složím, Monča mi teď přestala spát přes den, usíná až o půlnoci, v noci se budí, má prdíky a já jsem ráno k.o...ale máme se super..Monča už taky krásně chodí, je to čiperka čiperná!!
Pozdravuj malýho!! :h:

Páni, té to sluší :c: Ahoj Borůvky, vidím, že se máte báječně. Já se dostala po měsíci k netu, malý je taky ďáblík, neodpočnu si, před měsícem si začal stoupat a teď už stojí jistě a všude, jenže samotného ho nechat nikde nemůžu a strašně se mu líbí ťapat za ruce, tak celé dny nic neděláme. :n:

In reply to by jerabina31

bohužel po mě ne, já mám rovný vlasy, tedy někdy semi záhadně kroutí, ale manža má úplné spirálky až moc, tak doufám, že zdědila je půl.. (manža má tedy vlasi úplně na krátko, ale když měl dlouhý, tak měl ty nepodajný kudrdliny..)

jeste jsem se chtela zeptat, jak dlouho ti takhle sama sedi ve vane? malej je ve vode jak posuk a ja se bojim ze se mi pritopi :s: takze zatim ho koupu jen v tom sedatku...

In reply to by Hankitacz

Ahojky, v první řadě děkuji! :h: :k: a co se týká vany, Monča se koupe sama..už asi měsíc, leze tam po čtyřech, skáče, hraje si a pod...já sedím vedle většinou na záchodě a čtu si.. :dance: jednou jsem ji dala ale víc vody a ona se mi asi 3x překotila na záda, tak jsem ji musela lovit, ale jinak je v poho, chodíme na plavání, tak j ezvyklá na vodu..

tak to je opravdu uuuuuuuzasny :girl: :\x: :\x: :\x: Monicka je nadherna holcicka :c: a ty vlasky a ta spousta zoubku a ty nadherny kukadla, no jsem z ni unesena :c: :c: :c: ta se vam fakt povedla :qu:

In reply to by Borůvka

docela to ujde, akorat malej nerad lezi, ale jinak je to zlaticko :) jeste ho docela trapi prdiky, uz radsi vubec nejim chleba, ale to mi neuskodi, protoze misto abych kila schazovala, tak jsem je nabrala, sice zatim jen 3 kila, ale jsou tam!!! jeste me napadlo, jestli to nemuze byt antikoncepci Azalia, no budu se pozorovat a uvidime, co se z toho vyvrbi. Jak se mate vy? ...dnes je to tady strasne pomaly, ja myslela, ze se to uz zlepsilo a ono ne...

In reply to by lulisek

no někdy to tu funguje a někdy hůř, asi je nás tu moc..
Já jsem si tě musela vyhledat (blogy) jinak bych o tobě nic nevěděla..a fotečku jsem taky neviděla.. :r:
Já tedy při kojení hubla i s antikoncepcí..ale jak jsem přestala šloto nahoru..a ještě ty vánoce a nakonec jsem zjistila že mám 84kg :pig: tak se snažím to schodit!!
MY se máme fajn, Monča je sice ďábel, ale taky sluníčko, takže to jde, nědy je hůř, někdy líp..třeba dneska za celej den naspala 20minut a to s babičkou venku a jinak je ještě furt vzhůru..teď tedy usíná při flašce..ale jinak jo, jinak se máme fajnově.. :\x:

In reply to by Borůvka

fotecku jsem sem chtela dat nekolikkrat, ale bohuzel to nejde, pise mi to, ze je vetsi nez je povoleno a pritom ma treba jen 560kb. Tak ti nevim.... Je to uzasny pocit, ze si ty nase zlaticka uz muzem pomuchlovat, sice tehotenstvi bylo taky fajn, jak se clovek na to stvorenicko tesi a pripravuje si vsechno... A taky jsem rada, ze zijeme tady, v Cechach, mam kamaradku zijici v Izraeli a tam jsou doma myslim jenom 3 mesice a deticky jdou do jesli. To je hrozny.... a jaky jste meli vanoce? Monicka musela zarit vic nez stromecek, vid? :) Oliver z toho jeste nemel rozum, takze se tesim na letosni vanoce, to uz mu bude rok a dva mesice.

In reply to by lulisek

To je fakt děsný, po třech měsících jít do práce, za jedna chudák ženská a za dva chudák dítě..to semi tedy taky nelíbí...já si dokonce myslím, že ty 4 jsou ideální, kdy se třetí rok"mimčo" učí chodit do školky a mamka si konečně vydechne..škoda, že už bychom dostali tak málo..:-(
Monča taky ještě neměla z vánoc rozum, jediné z čeho měla velkou radost, byl kapr a brombor..:-) jinak ji to nijak nebavilo..já myslím, že až tak kolem třetího roku začnou chápat, že příjde ježíšek..:-)
Někomu sem opravdu nejdou dávat fotky, tak je buď dávaj do fotogalerie a nebo si založili nový účet kde jim to už jde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky