konečně máme naušničky,MAZAT či NEMAZAT???

09.01.2009

Tak konečně máme naušničky :girl: . Verunka plakala jen chvilku a u maminky už bylo dobře. Jak budu moct,pošlu fotečky, už jsem dlouho neposílala. Chci se holky zepatat. Doktorka řekla,at to nemažeme, ale přijde mi to divný. Já měla připravený framikoin a prý nemám. Vy jste mazali či nemazali?Děkuji. Hezký den. Marťa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, moc vám děkuji. Potřu jí to dnes tím lihem a pak se uvidí podle toho, jak to bude vypadat.

nemaz to proc bys to mazala staci si vzit vatovou tycinku nebo odlicovaci tamponek a tu zaschlou krvicku otrit lihem co mas na pupik ja sem to udelala jen 2x a vickrat sem nemusela ale kdyz sme prisli domu tak mala mela uska trosku od krve ale nechtela sem ji na to hned sahat kdyz ji to asi bolelo tak sem ji to chtela udelat az dalsi den ale prez noc se ji ta zaschla krev oloupala a bylo po problemu :s:

Ahoj Marťo, my taky byly nedávno píchnout náušničky a p.doktorka mi řekla ať ji to 2 dny čistím takovým žlutým líhem, nevím co to je jestli betadine nebo co a mazat optalmoframykoinem. tak nevim, máme to od 23.12. a malá to má krásně zahojené.papa

Ahojky NEMAZAT!!!!!!!!!!!!!Jelikož má malá naušničky zřejmě nastřelené což je pro děti rychlejší a méně bolestivé tak je to větší zásah do tkáně než klasické propíchnutí-tkán není přímo propíchnuta ale proražena.Kdyby si jí namazala tak ránu "ucpeš" musí dýchat.Ošetřovat se ale musí kvůli zánětu ale nepoužívej nic agresivnějšího aby si "nezabila" nově se tvořící buňky v tkáni.Asi tím lihem na pupík by to mělo být ok. :one:

Mě porodní asistentka u první dcery řekla taky nemazat, dřív se to mazalo tím framikoinem, ale nedělá to dobře. Řekla ať jen několikrát denně očistím lihem co je na pupík a zahýbat naušnicí dopředu a dozadu a bylo vše v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka