únavička

09.01.2009

Ahoj Těhulky mám takový dotaz taky jste tak hrozně moc vyčerpané a a unavené? A ještě se chci znovu zeptat když mi vyšli tripple testy v pořádku tak se nemusím bát že by ultrazvuk dopadl nějak špatně?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jsem unavená už od té doby, co jsem zjistia, že jsem těhotná.... Dr mě nechal od 4.týdne na rizikovém těhu doma, takže si spánku a odpočinku užíváme dosyta. My končíme teď 19.týden a od dr nám ještě výsledky triple testu nevolali, takže počítám s tím, že jsou v poho. Ve 12.týdnu mi brali krev na krev.sk. a ty ostatní testy a výsledky také nevolali, protože byli o.k.Sestra mi řekla, že volají pouze v případě, když se něco děje... Na utz jdeme v po 12. tak snad to dopadne taky v poho a myslím si, že nemusíš mít strach, vše bude v pořádku.

Ahojky. j8 jsem pořád taky šíleně unavená. A do toho mám migrény a zvracím, takže fakt krásný těhotenství rozkvět...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No přesně tak. No taky už bych chtěla aby to malý bylo na světě ale to si ještě počkám:-) no držím palce aby porod byl v pohodě:-) Máš to už za chvíli vid?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak to jem ráda že nejsem sama. Já spím pořád. NO byla jsem na krevních testech v 16. týdnu. Akorát mi zjistila nízkou hladinu hcg a k tomu se můj gynekolog nějak nevyjádřil

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky