Dotaz na Ostravačky, ale i jiné:-)

05.01.2009

Dneska jsem si vzala příklad z Monči K. a objednala jsem se na gyndu na preventivku :sick: ...ozvala se mi sestra od mého doktora, ale doktora představila jiného. Tak jsem ji začala koktat, že se chci domluvit k doktoru Kempnému, a ona mi řekla, že doktor Kempný už tam nepracuje, že je místo něho nějaký doktor Jarošek?...nebo tak nějak.....nevíte o tom některá?..nechodili jste na Hornickou polikliniku ke Kempnému?
no holky, já sem z toho v pytli, páč sem zvyklá na jedneho a teď je tam jiný...no to bude komedie, jdu tam ve čtvrtek... :00:

Jééééžišmááááriááá já bych už asi taky měla jít na nějakou kontrolu,co? :jawdrop:

In reply to by Andělína

no to doufááám :one: :s: ...my teď bydlíme pro změnu v Porubě, doufám, že už nastálo :00: :s:
už byly srazíky, ale v Kopřivnici, tam bys asi nejela, co?..tu v ostravě není nic, kde by byla ňáká hospoda s dětským koutkem :n:
to by byla prdel, kdyby jsme se znaly :!k:

In reply to by Hanka H.

No kdo ví, svět je malý. :s:
Hele a proč nechodíš do Poruby? Kurňa teď nevím, jak se to tam jmenuje, je tam taky centrum... Medi...centrum nebo tak a tam je i gynda, prý dobrá. Víš, kousek od Panoramy. Máš to z ruky na hornickou ni? :k:

In reply to by Andělína

vím kde, mám to asi deset minut pěšky od baráku :ww: ...i tu hospodu :s: ...nevím proč, už sem si tam zvykla...bojím se, že bych narazila na debila (i když nevím, co za chlapa dali místo toho mojeho doktora). Uvidím, když tak si to přehodím tu...i dětskou doktorku mám z ruky, až ve Výškovicích :00: ...jsem to tele co? :!k:
a ty jsi bydlela kde v Porubě?...já od narození na Hlavní třídě a pak jsem se odstěhovala s chlopem do výškovic a zase zpátky do Poruby...je tu prostě nej:-D

In reply to by Andělína

chachááá....já bydlím kusilinek nad vozovnou, pod Finančákem :!k: :!k: :!k: ...Jazykovka?..kurec, teď nevím?jooooo už vím...naproti medicentra...taky nemám okna na cestu, ale na dopravní podnik, tak trochu zeleně vidím:-D
doufám, že se někdy teda srazíme na srazu... :s:

In reply to by Hanka H.

Taky doufám, už jenom proto, že Poruba je moje srdeční záležitost :) Bydlela jsem tam sama s malým tři roky a dala jsem se tam dokupy. Lidi, prostředí, všecko tam miluju. I hambáče od Vyhlídala a mama snacky, které prodávali hned vedle našeho vchodu :s: :a:

In reply to by Andělína

tak te´d sem vedle jak ta jedle :ooo: :s: ...páč jsem si představovala, že jste bydleli na straně jak je Hruška, ale tam žádný vyhlídal nejní...ten je naproti:-D....
taky mám jen radostné vzpomínky na Porubu, jsem tu od narození, mám tu rodinu a jsem hrozně ráda, že jsme se nastěhovali a sehnali byt tady :one: jinak kdž máš ty vzpomínky na Porubu, tak se sraz prostě musí udělat tu někde...třeba v Panoramce a bez dětí (chybí mi tu pivní smajlík) :s: :s: :s: :s:

In reply to by Hanka H.

Tak na pivního smajlíka jsem myslela mockrát :-D Poprosíme admina, ať nám ho sem picne? :s: Prostě stojíš u ledňáku a koukáš se na základku ju? (Na dvě základky, sportovní a jazykovku). Dáš se směrem ke světelné křižuli a vyhlídalovi :h: a vlevo je INSPIRACE a Apetit a nevím co všechno... no a pak půjdeš za roh doleva a tam je Cobra a hned vedle vchodu do toho báááru je náš vchod. :h: Srazík beru! :) :\x:

In reply to by Hanka H.

tak ta škola sportovka a hned vedle ní jazykovka (resp. škola s jazykovýma třídama). Přistěhovala jsem se tam, jak šel malý do 3. třídy
a ředitelka řekla, ať zkusí udělat do takové třídy přijímačky no a on to udělal, kluk jeden ušatý :s: Říkají si ZŠ s jazykovým zaměřením.
Fakt fajná škola. :!k: Napíšeš adminovi o pivního smajla Ty, nebo já? Losujem? kámen - nůžky - papír :!k:

In reply to by Andělína

mě vyšly nůžky, co tobě? :!k:
téééda, máš šikovného syna...doufám, že mu to jde i te´d to učení:-)
jo jinak gynekolog super, všechno mi vysvětlil, vyšetření mě konečně nebolelo a prostě super, ne jak ten mladý pitomeček :|:

In reply to by Hanka H.

No vidíš, takže je Dr. lepší než ten předchozí! Paráda... Synátorovi učení jde (ale je líný a já ho do toho musím honit). Mně vyšel kámen, ale protože jsem kámoška, tak mu napíšu....... :///: myslíš, že si Admin nepomyslí něco ošklivého o alkoholických matkách a případně pubertě? Jdu na to, dám Ti vědět...

In reply to by Andělína

:!k: ..tak díky a dej vědět....myslím, že to bude nejvyužívanější smajlik a admin si určitě nic myslet nebude, je tu plno těhulí co pije pivo :one: ...vč. mě, když jsem byla těhu :!k:
jo a pivo není alkohol...to je tekutý chleba, aneb vitamín C :ww:

In reply to by Hanka H.

já si to myslím taky, ale admin se mi zdál mírně... překvapen... Prý žádného nemá, ale mám mu poslat svého - v pondělí mu ho z práce pošlu. Takže již brzy si budem přiťukávat virtuálně :c:

In reply to by Hanka H.

Hned zítra ráno mu to posílám... myslím, že když to vezme kolem a kolem, tak se ten pivní smajlík dá pochopit hlavně tady - jak píšeš, vitamín B, srazy atd... já jsem pivař a vždycyk budu. Pivečko pijééém a veséééle žijéééém, desítkůůů dvanáctkůůů do sééébe lijééém :s: Ať žijou letní předzahrádky u hospůdek :) a restaurací. Tam se i mimiškům líbí :/;x:

In reply to by Andělína

joooooooooo a jááááák se jim tam líbí :s: ...hlavně když můžou koštovat :!k: :!k: ...já v zimě piju vííííííínéééééčko bííílééééééééé a v létě zásadně pivo :ww: ...až se mi postesklo, že není teplo a nesedíme někde na zahrádce...ach jo :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky