Připevnění autosedačky

09.01.2009

Mám problémy s připevněním autosedačky(vajíčka) do auta. Potýkám se s krátkými pásy. Máte také stejný problém? Prosím poraďte. Je možné nechat pásy nějak prodloužit? Když dám vajíčko po směru jízdy, tak pásy stačí, ale to je špatná poloha pro novorozeně. Mělo by být proti směru ne?
Možná už tady nějaká diskuze na toto téma byla, ale nemůžu ji najít. Zmizlo totiž okýnko pro vyhledávání :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Velkou sedačku pak chci pořídit s isofixem, to moje miniauto vlastní :///: ale to vajíčko bohužel ne.
Dík za radu, zeptám se u výrobce

teda máme formana a problém s připoutáním vajíčka jak vzadu tak vpředu jsem řešit nemusela. Bylo to akorát. Možná by to vyřešilo koupení nových pásů.

my jsme před tím měli favorita a tam jsou taky krátké pásy.....vpředu jsem musela sedák narvat uplně dozadu, první obepnout sedačku tím delším pásem a pak připnout...v zadu jsme museli malého 4 měsíce vozit jen po směru (což je hodně nebezpečné) ale nešlo to jinak.... a teď máme oktávu a všechno v pohodě...akorát vzadu musím stejně první obepnout sedačku a pak až zacvaknout.... jinak o prodlužování nevím, co máte za fáro?

In reply to by MarcelaK

Máme 2 , manžel má služební Ranault Laguna, tam ro asi nebude problém(ještě jsem nezkoušela), ale já jezdím s tím druhým. Je to malej prcek Chevrolet Spark. Nákupní taška, ale podařilo se mě sehnat i kočár, jehož podvozek dokonce narvu do kufru. Tak jsem z toho měla radost, ale teda nenapadlo mě, že bude problém s pásy :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky