tlači vas po jidle strasne zaludek a nemuzete dychat?

09.01.2009

Chtela jsem se zeptat jestli vas po jidle taky tak strasne zacne tlacit zaludek a nemuzu poradne ani dychat natož snekym v kuse chvili mluvit. Jeto strasny a musim se jit vzdy na chvili natahnout aby se mi ulevilo. A kdyz sedim tak vydrzim max.hodku jak me tlaci bricho a zaludek. Taky to tak mate? a to ani nejak velke brisko nemam...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já mám stejný problém jako ty od 22. týdne se s tím potýkám-teď jsem ve 27. týdnu a je to hrozný-dvakrát mě kvůli tomu odvezli do nemocnice,ale nic nezjistili-akorát já jsem k tomu i zvracela a měla průjem a předevčírem mi moje teta řekla,že to měla taky a že je to žlučník nebo žaludek ať si vzpomenu po jakém jídle jsem to měla a vždy jsem to měla po salátové okurce a jednou po uvařeném vajíčko-což je těžké na žaludek,takže se těmto potravinám vyhýbám je to v pohodě a také ti poradím,co mi předepsala moje doktorka-Anacid-jde koupit i bez receptu je to roztok,který vypiju když mně začne tlačit žaludek-hned to vypiju a už se to nerozjíždí.Takže doufám,že jsem ti poradila

In reply to by Honveru

nestraste me holky. ve stredu jedu k dok tak ji to reknu a uvidim come rekne. Jeto fakt des at po jidle a nebo i normalne jak sednu tak me strasne tlaci zaludek. Ja myslela zetoje normalni. no uvidim come rekne dok. ale kdyz lezim tak jeto ok.

Ahojky,já s tím i ležela týden v nemocnici,byla jsem strašne dušná,delali mi rúzná vyšetrení na srdce a plíce,ale nic nezistili,prý jenom břicho víc tlačí,bylo to v 26tt a bylo to nejen po jídle,ani mluvit jsem nemohla.Potom to ustalo a teď jsem v 31tt a začalo to znovu.Vždy jsi na chvilku odpočinu,když neco delám,nebo se napiju.Bohužel budu to muset vydržet.

my koncime 32tt a ani to tak nemame. snazim se jist mensi porce. pokud toho snim hodne, tak pak jo. to si myslim, ze je normalni :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka