Čaues kočičky:)

09.01.2009

Holky prosím vás poradte mě.Dneska mě přišel sirup RA-VIT a já mám mít MS asi za týden,mám ho začít pít hned nebo mám počkat na novej cyklus,protože tenhle cyklus už mám po ovulce :? Jinak jsem už manžela objednala na spermiogram jdeme tam příští týden v úterý,tak jsme napnutý jak kšandy :s: Ach jo co já bych za to dala,aby jsem při tomhle zpoždění (protože to nemám nikdy přesně na den) uviděla // a my nikam nemuseli :\/: :j) :girl:

Ahoj bašti ho kldině hned já ho mám doma taky a začala jsem ho brát hned jak jsem ho koupila.4ím dřív začneš tím dřív se ti udělá vit.hladinka. :a: :cc): :dance: :one:

Ahoj Kesjinko, klidně ho začni pít hned. Mě ra-vit přišel ve středu a hned jsem s ním začala. A včera mi MS dorazila, tak to mám akorát na začátek cyklu, ale když ho začneš pít hned tak s tím nic určitě nezkazíš.
Moc držím palečky aby se ukázaly // čárky a vy nikam nemuseli. A když se neukážou tak snad bude vše v pořádku.

já myslím, že ho můžeš začít brát hned tím nic nezkazíš, já ho brala po skončení ms jednu pol. lžíci ráno na lačno a hned ten měsíc jsem otěhotněla a před tím 4měsíce nic tak do toho a at to dopadne a taky tam píšou , že se má brát dlouhodobě aby se dostavily výsledky, tak klidně začni. kikín

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka