Krásné oblečky pro mimísky za pár korun:-)

09.01.2009

Ahojky holčiny,
tak jak tak sedím doma a nudím se a čekám a čekám na ten velký den 21.1. kdy doufám uvidím svého mimíška poprvé na UTZ, tak brouzdám po netu a sbírám info:-) No a dnes jsem narazila na krásný stránky internetového obchodu s úžasnými věcičkami pro mimísky :c: Jsou tam oblečky, zavinovačky, látkové plenky....atd a podle mě za skvělé ceny :one: Adresa je www.kojenecke-obleceni.eu Máte zkušenosti s nakupováním přes internet??? A máte nějaké své odkazy na stránky kde je cokoliv o mimíškách a potřebách pro ně????
Jinak mám pořád zvýšenou teplotu 37,1-37,4, v puse mám pořád tak nějak divně jako bych propila celou noc, začala se mi i dost motat hlava, takže musím vstávat pomalu, bříško mě docela přestalo bolet (dost mě píchalo na levý straně, jakoby u vaječníku), taky tím jak sedím doma a jen čekám tak už jsem přibrala 1 kg, ale mám strach začít cvičit. Manžel je úplnej poklad, vlastně jen každý ráno odvedu Lukáška do školky a tím pro mě veškerá práce končí, manžel mi vozí obědy, vyzvedává malýho ze školky, chodí nakupovat...je moc hodnej a pozornej...miluju ho a pevně věřím, že 21.1. mu za to všechno co pro nás dělá předám fotečku mimíska v bříšku :c: Papa Emili

Ja mam vybornou zkusenost s Brumlou www.brumla.cz , muzu vrele doporucit. Platim predem a do 5 dnu donese postak az domu.
Fotky zbozi nic moc, ale kdyz prisel prvni balicek, tak jsem jen zirala... Super veci!! :-) objednavala jsem pro jistotu jen NEXT, GAP a MOTHERCARE znacky. Kojenci to maji opravdu jen jednou na sobe, jsou to nadherny veci a levnejsi nez na www.kojenecke-obleceni.cz. Uz jsem tam utratila 3000, ale mam vsechno na pul roku koupene :-)) I kdyz je fakt, ze zavinovacky a boticky tam nemaji:-( Na ty budu muset jinam :-) A doporucuju pockat na slevy, ty budou zase tak za tri tydny. Jestli tam juknes, odecti si pak ode vseho 50-75% - to se fakt vyplati. Tak drzim palecky :-) Petra
Jeee, ted jsem si vsimla terminu porodu!! :-) Ja jsem fakt blondyna :-)))) Tak treba to pomuze jinym tehulkam :-)

ty máš suprovýho,zlatýho manžílka, stejnýho jako já..to jsme si ale uměly dobře vybrat,vid :j) věřím tomu,že za to vše co pro tebe dělá mu určitě uděláš 21.1obrovskou radost fotečkou fazolky :cc): Jsem ráda,že se doma nudíš :s: tyhle stránky jsou super a děkuji za ně,jestli něco objevíš tak nám dej vědět at můžeme nakupovat. :girl: Jinak já jsem si objednávala přes mimibazar ale jen nový věcičky a jsem s nimi spokojená a kupuji v tescu u cherokeho a super..říkám si,že ikdyž mám po malým kupu pěknýho oblečení,že toho moc kupovat nebudu,ale vím,že jsem blázen a že mimískovi nakoupim :j) Jinak já jdu v pondělí na gyndu tak doufám,že bude mimi vidět a že dostanu fotečku.a jsem v pohodě,jen se mi pořád chce moc spát... :a:

Ahoj, já tam malé taky objednávala věci, mám tam odsaď dupajdy a čepička a jsem maximálně spokojená. 4epičky super, asi bjednám ještě nějakou (větší velikost) a dupajdy taky super, akorát mi přišlo, že mají menší velikosti. Teda od ramínek po paty to malé bylo, ale od ramen po rozkrok jí to bylo jen tak tak a vzhledem k tomu, že malá byla docela dlouhán (53cm), tak měla všechno asi jen jednou na sobě a šlo to do krabice, takže bych doporučila brát asi vetší velikosti.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka