Zase to spani ach joooooo

07.01.2009

Krasny vecer :k:
Tak si jdu zase postezovat,ale zaroven se pochlubit foteckama nasi Terinky :h:
Takze porad bydlime na hotelu a uz pres tyden ma Terinka problemy s uspavanim....vecer koupu v sest pak dam kasi nakojim a obcas na chvili usne.Po chvili se vzbudi a hrajem si jenze asi po hodine se zase dostavi unava,tak zase kojim a usne treba na pul hodky.......to je asi 21hod.zase se probudi a vse dokola a do toho vseho zacne rvat a neskutecne s sebou mele a vrti se :(
Ja uz fakt nevim co mam delat.....usne az kolem 23hod a ja jsem vzdy uz uplne k.o.
Snad je to jen nejaky obdobi a vse se upravi jinak mi hrabne :00:
Jinak je moc sikovna a uz si krasne dava kolinka pod sebe a umi se posunovat a otacet :qu:

Věroušek

Terinko, tak ja se musim pochlubit. Dneska se mi povedlo, ze ve 21h spinkala. 2x se jeste vzbudila kaslem ale pustila jsem ji kolotoc a vytuhla. Mozna jsem prisla jak na to, uvidime jak to bude vypadat zitra. A pro tebe jsem nasla radu v knizce, tak az budu mit trochu cas, tak ti ji oskenuji a poslu.

Věroušek

No tak me Verunka takhle blbne tyden, ze usina pomalu az o pulnoci :( Driv teda silene rvala ale vetsinou do 21h byla tuha. Jenze ted si hraje, knuci, mzoura oci ze chce spat ale nic. Kdyz ji mam u sebe v posteli, na ruce nebo v obyvaku, tak je to ok a je hodna a treba i pomalu usina. Ale jak ji dam do postylky, tak je vzhuru a hned rva a usne proste fakt az vycerpana okolo te pulnoci a budime se v 6h rano. Pres den spi celkem pekne a usne i sama v postylce ale v noci proste ne.

Tak preju pevne nervy, protoze ja uz jak se blizu vecer, jsem desne na nervy a sla bych si to nejradeji hodit.

In reply to by Věroušek

Verousku co s tima nasima princeznama je???
ani mi nemluv ja jakmile se blizi vecer jsem uz uplne vykolejena a jenom si preju at uz spi.....vcera usnule po velkym boji ve 23 hod jenze ve 24 byla vzhuru a rvala a rvala......proste nevim cim to je,ale doufam v to,ze se to upravi jinak me fakt odvezou......a to se budi v noci treba kol treti na kojeni pak kol sesty no desny :(

Věroušek

In reply to by terinka

Napsala jsem ti dloooouhatanskou odpoved ale kdyz jsem ji dala odeslat, tak se mi to kouslo a hodilo chybu, takze promin ale znova uz to nepisu nebo by me kleplo :jawdrop: Ale jinak fakt nevim co s tema nasima holkama. Covece ani jsem nevidela, ze by tu nekdo psal, ze ma takovej problem s klukem. To asi jen holky jsou takove zlobivky :r:

Holcicky moje dekuju moc za mile komentare opravdu me potesily :k:
vcera uz jsem zase nemela casek tady s Vama pokecat bo Terinka mela zase svuj vecer :(

Holky moje,
jste nádherné.!!!!
Mi jsme doma a máme stejný problém se spaním.Jen jak víš nekojíme.Ale spíme stejně jako vy.To je v čudu.Přes den spíme nádherně ale večer je to síla.Takže hlavu vzhůtu.Táhneme to opět spolem. :one: :s:

terezicko to jsou kraaaaaaaaasny fotky.. a ta spolecna ... vam to tak slusi !!!!! jak do casaku :h: :D
jinak s tim spinkanim ... uz jsem ti psala co si myslim. jen doufam ze at je to jakkoliv tak ze uz to proboha nebude trvat tak dlouho nez zacne spinkat lip. :h:

ahojky, moooocinky vám to sluší holky :dance: :dance: :dance: Terezka je šikulka :qu:
a se spánkem nevím, bude to asi tím, že jste třeba jinde, jiné prostředí :?

Ahojky... moc vám to sluší, jste kočky. Ráda bych Ti poradila s tím spinkáním, ale vcelku nevím jak. Děti mají občas období, že se jim nechce spinkat. My teď zase nechceme spát přes den. Večer usínáme kolem deváté či desáté, a pak vydrží do tří na kojení. Teď mě tak napadá.... jakou máš teplotu v pokoji když jdete spát? My spíme v 17 stupních a spí perfektně. A když usne, tak odcházíš z místnosti a nebo zůstáváš? Doufám, že to překonáte.... přeji hezký spaní :a: :a:

ahojík tak mě to tu konečně pustilo ale zase mi to tu trvá věčnost. Holky moc vám to tu sluší, jste fakt kočeny! No a s tím spaním to je mi líto, my taky bojujeme, však víš. Tak se mějte hezky a ahoj!Vendula

ivka222

ta třetí fotečka je jako z časopisu :one: :one: :one: ,s tím spaním neporadím já myslím,že vždycky přijde nějaké období které lze jenom překlenout :///:

Ahoj Terinky :c: já teda s tím spaním moc neporadím mám skoro to samé :( mě teda usne hned normálně ale budí se často :00: Terezko může to být i tím prostředím , je jinde než je zvyklá, nebo mě napadá že ty ji po každém probuzení nakojíš tak jestli se nebudí jen kvůli tomu potřebuje tě třeba cítit zkus jí nedávat třeba se i přepije, a když jí dáváš kaši tak hlad mít nemůže no nevím je to těžké kdyby do nich člověk viděl bylo by to znašší, a v porodnici návod na použití taky nedávaj :spid: :s: :s: :s: Jinak krásné fotečky :c: Terinka je hotová modelka :qu: :qu: :qu: a moc vám to spolu sluší :one: :h:

In reply to by alena mocova

Alenko dekuju moc.
No ja nevim myslim,ze terinka nemam moc problemy se zmenou prostredi bo jezdi uz od mala tak ruzne......spim s ni v posteli bo tady nemame postylku a v noci sebou taky neskutecne haze :(
Uz se budem stehovat do bytu a bude mit svoji postylku,tak uvidim co na to rekne :c:
Je to narocny porad neco ch joooo..........kdyz prejde kolika a vecerni zachvaty revu prijde zase tohle.
Snad se ti nasi drobkove umoudri :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka