// šílenství

09.01.2009

holky, deníčku, tak v tom zase lítám:-)...tak dnes je to 20.DC...nemuzu se vubec na nic spolehnout, protoze S si chodi jak chce...dokonce jsem byla uz jednou na vyvolani..ani netusim, kdy mam uovu...zacala jsem se merit pred 3 dni - 36.5, 36.7. a dnes 36.7.
sice vubec nevim, co ta teplota naznacuje? nevite nekdo? troskuse v tom topim

snazenicko mamem pro jistotu jednou za dva dny, tim se nemuze nic zkazit..tenhle mesic mi to bylo nejak jedno a rezignovala jsem ale ted...po ranu je mi vzdycky na zvraceni, kdyz jdu ze schodu, tak citim tlaky v podbrisku, kde me vcera i bolelo...nejak mi zacaly vadit pachy - vcera jsem se malem pozvracela, kdyz jsem citila pizzu, kteoru zvejkal manzel vedle me..po ranu se i chce zvracet...vcerejsi souloz me docela bolela a rano jsem mela na toaletnim papire trosku krve..

ja nevim, co si o tom myslet, ale jsem presvdcena, ze to tenhle mesic vyjde, a nebo ze to uz snad i vyslo...ale jsou mim divny ty priznaky tak brzy..jedine, ze bych mela ovu hend po MS - ono je to mozny, protoze minuly cyklus byl dlouhy 60 dni a byla jsem na vyvolavacce a podle myho to ovu cyklus ovlivni...co si myslite?

taky mate pocit, ze jsem pohrabana?
Vsem snazilkam preju // a maminkam hodne deti a tehulkam prijemne tehu
diky za reakce

Já bych tě mohla povzbudit tím,že mi v těhu taky vadily pachy hlavně jídel.Takže je možné,že jsi těhu :wink:
Když se ti zvýší teplota,znamená to,že probíhá ovu,což znamená,že by ste na to měli hupsnout hned,protože bude trvat 12-24 hodin,myslím...

Ahojky, tak už jsem tě našla :s: .... no víš čím to bude, že ti nikdo moc nepíše na příspěvky? Je to možná tím, že nejsi zařazená do kategorie (jako ten článek myslím)... já se třeba pohybuju jen v sekci plánujeme miminko a když si tuto sekci pro článek nezadáš, tak tě tam prostě nevidím :( ... jsi jen na úvodní straně, kam já chodím málokdy, je tam i spousta maminek, těhulek a tak a orientovat se v těch článcích je horší.... takže doporučuji při zadávání článku zadat i kam ho chceš vložit - kategorii :qu: ...
jinak teda ti jen a jen doporučím, šup k doktorovi... to vypadá, že je silně rozházenej cyklus a to může být cokoliv, ani nemusíš ovulovat, to je těžký..... a teplota 36,7 je pro někoho vysoká (třeba pro mě), pro někoho zase nízká, takže to ti nepovím, budeš muset měřit celej cyklus.... :a:

Ahoj, tak předně bazální teplota by se měla měřit dlouhodobě a každý den, mimo MS samozřejmě, teprvetehdy lze spolehlivě říci, kdy tedy dochází ke zvýšení a poklesu, kdy je tedy ovu. Myslím ale, že u tebe už to je zbytečné, podle toho co píšeš, mohla by jsi být těhotná, já měla na testu tu druhou čárku taky úplně slabou no a dneska mám doma tříměsíční mimi. BT jsem si měřila vlastně jsem podle toho pojala tehdy podezření, že jsem možná těhu, protože, před MS by ta teplota měla zase poklesnout no a u mě zůstávala pořád o pár stupínků nahoře, no a pak jsem to nedostala a slabá čárka... No přeju hodně štěstí a ten test bď zopakuj, nebo běž na odběry, to bude nejjistější:))))

hodne slaboulinka druha carecka...asi s tehu testama koncim..toto mi mamatest ukazoval i minuly mesic a tehu jsem nebyla, bylo jen velike zpozdeni

In reply to by meiah

Já bych počkala tak 2-3 dny a zkusila ten testík znova. Mívala jsem podobné problémy - MS si přišla kdy chtěla a pak už jen po vyvolávačkách nebo po prášcích :00: Ale když jsem otěhotněla, tak mi teda nebylo špatně, ale dostala jsem strašnou chuť na buřty s cibulí. To já normálně neee - a moooc mi chutnaly. Až se manžel s tchýňkou divili :jawdrop: A za týden mi dr. potvrdil, že jsem těhu. Takže, držím palečky a dej vědět, jak jsi po pár dnech dopadla ;) Vidím to na // :one:

ja si teplotu nikdy nemerila ( tedy pri snazeni o mimi :) ) takze v tom neporadim. Zkousela jsi ovulacni testy? Ale spis na tvem miste bych uz zrejme zkusila tehu testy :h: moc ti miminko preju a urcite se brzy zadari, jestli se uz nahodou nezadarilo!!! Pohrabana nejsi, proste se jen tesis az budes tehulka a pozorujes vsechno co se s tebou deje, to je normalni. Beres nejake vitaminy, pijes caje?

In reply to by lulisek

dekuju za reakci, udelala jsi mi radost..ovu testy nemam, ani priblizne nemam zdani, kdy by mohla ovu byt, tak se nechci stresovat..cajiky nepiju, cpu se jenom kyselinou listovou...zkousela jsem ted tehu tets...zatim je negativni, tak uvidim,a le nedelam si radeji nadeji navic si myslim, ze je na nej moc brzy...

In reply to by meiah

jsem si ty ovu testy zacala delat po roce snazeni a zjistila jsem, ze ovuluju jinak nez jsem mela spocitano :00: no nastesti to vyslo a dnes uz mam skoro 3mesicniho Oliverka. Pred tehu jsem jedla kyselinu listovou, brala Calibrum babyplan a pila kontryhelovy caj, ten se musi v tehu vysadit. Ale, pokud mas otehotnet, tak otehotnis.... A u tebe to opravdu vypada nadejne :) treba je jeste na delani tehu testiku brzy, ale priznaky uz klidne byt muzou, telo zacina spracovavat, ze se s nim neco deje. Ja jsem to tedy zjistila tak, ze jsem byla porad unavena, vypila jsem nekolik kafi a porad nic a stale jsem chodila na zachod. A vadilo mi varene maso, ta vune (smrad :///: ) tak jeste jednou ti mooooc drzim palecky aby se to co nejdriv povedlo. Sice tady uz nejsem porad, tak jako v tehu ( to jsem tady byla od rano do vecera) ale budu se snazit te sledovat jak ti to jde a jestli uz nejsi tehulka. :h: :///: :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky