hygiena holčiček

09.01.2009

ahoj dievčata ... prosím vas u malej sa mi vyskytol taky problem.v 6 tyždnoch som zaznamenala že sa jej olupuje kožička na genitaliach plus začervenanie,roztvorila som pysky a mala to tam uplne rude,tak som šla k Dr a ta mi varvela že nič važne to neni,že pri kupani jej tam mam vždy šahnut a omyt rukou a pri prebalovani roztvorit a jednu i druhu stranu otriet obruskom a ošetrit bepanthenom....takto som to robila ale moc sa mi to nezda a tak jej to už neotvaram a čistim len vonkajšok.stolica sa jej mnohokrat dostane i tam a ja neviem ako to mam riešit aby som jej tam nezaniesla infekciu...prosím poradte mi ako to robite vy???? ked jej tam šaham pri prebalovani obruskom tak to ma podraždene ešte viac..nechavam to tak a som bezradna :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHojky, naše malá hodně olezla v nemocnici z olejových ubrousků od Sebamedu. Doma jsme vlhčené ubrousky úplně vypustily na radu pediatra a umýváme jen teplou vodou. Ubrousky používáme Nivea nebo Cleanandplay od Pampers (oranžové), ale jenom v nejnutnějších případech..Jinak nám hodně pomohlo, když jsme malou nechávali rozbalenou a větrat..

ahojky tak ja s timhle problem nemam i kdyz mala je takovej cvalik ze se mi ta jeji buchta spatne roztahuje kdyz to cistim ale vzdycky kdyz ji prebaluju a je pokadena tak ji to tam vytru ubrouskem kdyz je pocurana tak ne ale ted ma uz tuhy bobky takze uz to neni potreba vytirat ani na kakani ale chtela sem ti poradit ze se mi hodne osvedcila masticka imazol http://lekarnamodrahvezda.cz/zbozi/imazol-krempasta-572 tada je odkaz kdyz nepomahala rybilka apod masticky na opruzeniny tak sem ji to mazla timhle a fakt okamzite zabrala maze se to jen 2x denne :one:

Ahojky!!! :D
Mám 4 letou holčičku. :girl:
Určitě se neboj ubrouskem sáhnout
a pořádně vytřít. :w: U holčiček pak hrozí,že
ty dvě strany můžou jako-by přirůst slabou
kůžičkou.A hrozí záněty. :\\: Spíš vyber jiný druh ubrousků a krému
na mazání.Z toho pak může kůže zarudnout.Ale
určitě pečlivě vytírej jak po čúrání,tak kadění! :ww:
Zkus třeba Rybilku nebo víc různých druhů.Nám
třeba Bepanthen taky nedělal dobře,hned sme byli
čevený a holkám tady třeba naopak pomohl od opruzenin.
Takže spíš vybírej jiný věci,ale umývej a utírej důkadně!!! :one:
Tak pa pa!!! :a: :a: :a:

To jste mě překvapily! Mě doktorka říkala, že to mám každý den vytírat olejíčkem... Měla jsem dojem, že to je mastička, o žádném mázku jsem nikdy neslyšela... Prý se to má čistit, aby to nesrostlo a malá nemusela na řezání.

Ahoj, já mám kloučky, takže ti poradím jen toli, že některé děti jsou alergické na vlhčené ubrousky-nemůže to být tím? My omýváme namočenou žínkou. :a:

In reply to by červík.červík

je pravda že tatik ma atopicky ekzem a už mala i reakciu na kupel od johnsna takže nachylnejšia bude....asi budem použivat len vodu,prvy mesiac po anrodení som to použivala a nebol problem,od kedy mam vlhčene je to na prd :( díky moc... mam teraz vyčitky že som jej ubližovala zlatičku :\\:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tie obrusky vyhodim do koša :\\: mam sterilnu gazu tak od teraz jej budem šahat na mazek sterilne prevarenou vodou :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka