Co zařídit před narozením miminka

09.01.2009

Ahoj holky co je potřeba zařídit než se dítko narodí??? Doktorku už máme ale co ještě ????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak jediny asi jestli nejsi vdana tak vyridit otcovstvi na matriku s oba s OP,rodnymi listy a hlavne tehu prukazkou.Jinak me nic nenapada vic toho bude az se prcek narodi.To musi tatka na matriku pro rodny list,ty nahlasit miminko na pojistovne prihlasit ho hlavne na odpady(to pry hlidaj) a prihlasit ho na byte.... :a:

Holky a kdy se tak hledá doktorka?já mám termín v květnu a tak nějak vím jakou doktorku bych chtěla-chodila sem k ní i já.A to tam jen zajdu a je to?nebo musím mít něco s sebou?

In reply to by lola11

Myslim ze na to mas jeste cas...Ja sem nasi male taky zaridila ze ma doktorku co sem mela ja.Sla sem tam a setricky se zeptala jestli nasi malou vezmou a jen odpovedela ze mam zavolat az budem doma.Tak sem ji pak zavolala a domluvila se kdy sestricka pride.Akorat si ze me porad delaj srandu ze se mala mela jmenovat stejne jako ja ze by si ji lip pamatovali... :a:

In reply to by lola11

já jsem se jen zašla domluvit za sestřičkou a ta mi řekla, že stačí, když dám v porodnici kontakt na doktora nebo si potom sama zavolám a až mě pustí tak se za náma příjde podívat domů... jinak já jsem si to domlouvala před vánocema a termín mám příští týden:)

ale například pokud nejsi a budeš chtít, aby mimčo mělo příjmení po tátovi, tak musíte jít na matriku s rodnými listy a OP a podepsat takový lejstro o příjmení. Jinak kromě zajištění doktorky mě už nic nenapadá.

to by me taky zajimalo, tenhle tyden jsem sehnala doktorku, ale treba nemam vubec poneti, kde se dite prihlasuje, kdo a s cim musi dojit na matriku... jen jsem si vcera precetla, ze do osmi dnu po narozeni je nutny prihlasit ho na pojistovnu, na stejnou jako jsem ja

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky