Co myslíte?

09.01.2009

Ahoj holčiny :) tak se vam hlasim jsem 8den po ovu a vubec nevim citim se uplne normalne mnohem lepe nez minuly mesic to mi bylo bylo blbe a tak :) mrchu cekam za 5 dni. Takze vlastne cekam co bude ale nejspis nic podle BT http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65124/nummer=2 no uvidime :) to cekani je priserne, ale nejak lepsi nez minule :smich: pristi mesic zacnem predelavat barak :tanec: uz se strasne tesim az to bude hotove. Holky ktere jste rekonstruovaly trvalo to podle vasich predstav ja tipuju tak 3mesice, a budem delat kuchyn,koupelnu,zachod,obyvak a loznici samozrejme okna a podlahy co myslite? tak papa

ahoj tak ten graf vypadá hodně nadějně.teplotka se drží nahoře. to ja očekavám ms dnes.snad nepříjde ale moc v to nedoufam že by to mohlo vyjít.

Ahoj Heluško, i když byla ovulka později, tak to zatím vypadá dobře. Držím palečky aby teplotka ještě stoupla a udržela se. čekám, že budeš hlásit //.
Mi taky rekonstruovali barák a trvalo nám to od května do prosince. Dělali jsme střechu, měnili okna, podlahy, koupelnu, omýtky a tak. Dělali jsme ale úplně všechno sami a byl to docela záhul. Další rok jsme předělávali podkroví pro tchýni tak další rok práce. Ale to už jsme měli mimi a my hotovo.
Hlavně to chce pevné nervy.

Helu, ukázková Ovu (akorát to máš nějaký natažený)... ale tak jak já minulej měsíc, mě se teplota zasekla na 36,8 a ani ťuk... a pak si mrcha přišla o dva dny dřív... Ale tobě se třeba hne nahoru... Jinak já na tom budu tento měsíc stejně právě teď si šupajdím pro ATB :(

In reply to by mabis

No ja jsem doufala ze dneska se treba nejak pohne naposled zitra jinak to asi nevyjde no ale neva ted zase resime bydleni s tou rekonstrukci to uz nevypada tak ruzove :( uvidime co bude papa a preju brzke uzdraveni :)

In reply to by Heluska11

Helus, zavrtavat se může až 10 dní po OVU, takže naděje pořád je... ;) Myslím na tebe... Jinak s rekonstrukcí... Nás v březnu čeká stěhování a zařizování novýho bytečku (doufám) a svatba, takže myšlenky budou taky na něco úplně jinýho... Ale se těším moc...

Ahojky Heluško, grafík vypadá dobře, jen nevím proč, ale pořád se v tom vidím a připomíná mi to moje grafy :s: my jsme jak dvojčata fakt....mě taky po ovulce teplota drží na 36,6 - 36,7... výš ani rana :s: ... tak doufám, že až jednou stoupne nad 36,7 tak že to bude :e): v bříšku..... jinak ale nemáš proč zoufat, grafík pěknej, i když ovulka přišla později..... :a:

ahoj heluska, má ten grafík pěknej. :\x: aspon se ti ta BT nějka hýbe. Ale přijde mi, že máš nějk dlouhý cyklus. Ale asi to taky mlže být. :j)
Podívej se na můj graf http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=66318/nummer=1
začala jsem měřit teprve v sobotu a tak každým dnem čekám MS. Dnes ráno mi bylo nebo ještě trošku je špatně od žaludku, ale včera jsem měla 2 skleničky vína tak si říkám jestli to není tím. Dala jsem si červené, jestli náhodou to nepřivolá MS. Je pravda, že si taky první měsíc cítím tak dobře. Vždy mi bylo špatně a bolelo mě břicho a byla jsem unavená a najednou je mi tak krásně. Tak taky vůbec nevím. Třeba v noci když jsem šla na záchod tak jsem cítila, že mě trošku bolí prsa, ale jak jsem ráno vstala tak nic. :'zz):
Hele, myslím si, že jestli se u tebe nezadařilo tento měsíc tak až budete dělat rekonstrukci tk na to nebudeš myslet a určo se zadaří.
Co to bereš za prášky? :dance: jsem zvědavá :00:

In reply to by tuki

Tuki, nechci ti dávat plané naděje, ale jestli byla OVU, tak... Teplotka ti pomalu leze nahoru, takže pokud takhle bude pokračovat, tak by mohlo být i mimi ;) Jen to nesmí sletět dolů....

In reply to by tuki

Ahojky no cyklus je trochu delsi, ale hlavne ze byla ovu :) u tebe to vypada nadejne jelikoz teplotka jde stale nahoru. Skoda zes nemerila dele :) a delala sis testik? byt tebou uz bych si ho asi udelala :smich: ale ja jsem strasna zvedavka, holky by ti rekly ze mas asi pockat zalezi jestli uz jsi MS mela dostat :) tak drzim palecky :one: myslis tech prvnich 7 dnu to byly antibiotika mela jsem nejakou slaby zanet tak mi je dr. radsi nasadil, tak sand uz je to dobre :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka