Dovolená u moře

09.01.2009

Tak jsme si včera zaplatily dovču v Itálii.Ale nevim jestli to nebyla blbost.Vašík není žádnej cestovatel, v autě řve jak blázen. Myslíte že mu budu moct dát něco na sklidnění?? je to přes 800km autem. Já se ale moc těším, škoda,že to je tak drahý, takže pojedem jen na týden.

Ahoj, a můžu se zeptat kam přesně jedete? Právě včera mi přišly katalogy co jsem si objednala Sever Itálie, malý bude v červenci 16 měsíců, pořád přemýšlím jestli to ještě není málo, ona je teda sice v autě uplně v pohodě...a je to teda fakt mastný, ale já jsem zvyklá k moři jezdit každej rok...teď jsem teda 2 roky nikde nebyla, proto bych chtěla jet aspoň třeba do Bibione, i když to není zrovna to pravý ořechový, ale pro děti ideální.

In reply to by foxi1

My máme Vento-Caorle, je to hned nahoře, takže ne moc daleko. Jsou to apartmány ve velkým hotelu, pláž je 50metrů. Je tam lunapark a aquvapark, snad to tam bude pěkný. Jmenuje se to Residence Livenza. a týden pobytu bude stát Asi 8 tisíc, není to moc, ale když se připočítá nafta a poplatky a pojištění a peníze sebou, tak na dva týdny by to bylo moc.zas tak bohatý nejsme :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka