HOLKY, JDU VÁM OZNÁMIT ŠŤASTNOU ZPRÁVU:)

09.01.2009

:a: :a: :a:
Holky, já slavím :\x: :\x: :\x: .....:\x: :\x: :\x: :
Nejdříve si musíte přečíst toto, abyste znaly souvislosti a já se nemusela opakovat :) :
http://www.mojetehotenstvi.cz/vanocni-darek-pro-pepu
No a dneska, co se nestalo: PEPA DODRŽEL SLOVO A KREDIT MI NABIL :w: :w: :w:
Holky, co tím chci jenom říct: Existujou mezi námi lidi s charakterem a to je sakra dobře. Tolik mě nepotěšilo ani samotné vrácení peněz, ale princip férovosti, čestnosti a dodržení slova. :one: :one: :one:
:\x: :\x: :\x:

zrovna vcera sem si na tebe vzpomela,ale ta rychlost me odradila poustet se to nejakych aktivit :\/: .....no musim uznat ze Pepa je fakt charakter :one: :qu: to potesi,ze slusnaci prece jenom jeste nevymreli :dance:

In reply to by mamáček

Ahojík Mamáčku :a: Ta rychlost mě taky občas pocuchá nerva ://: S Pepanem je to dobrý, co? 29.12. jsem mu nabila kredit, on mi slíbil, že mi ho nabije taky, ale že to nějakou chvilku potrvá. Dneska je 9.1., Daneček má sedmiměsíčniny a já už ani nedoufala a na Pepu jsem pomalu začínala zapomínat. A najednou, v 9:20, "Váš kredit byl navýšen o 300Kč" :\x: Hned jsem to řekla Danečkovi, půjdu mu za ty penízky něco koupit, když už má ty narozky :) Hrozně mě to potěšilo :D Pepan je chlap s charakterem :qu:

ahojky tak to maš opravdu štěsti protože takovych lidi je malo,mě se to taky jednou stalo zadala jsem jen jedno čislo špatně a někomu to nabilo kredit tak jsem tam zkusila zavolat ale nikdo to nikdy nezvedl no asi věděl proč a taky proto že by mi to nevratil a taky že ne tak u tebe to je super :\x: papa

Tak to je hustý,pepa je fakt borec!Nám se zase stalo ,že sme asi 200km od domova stratili peněženku,no a do 4 dnů nám přišla poštou i se 150kč,taky dobrý ne?

In reply to by LIUNKA

Já jsem včera našla nějaké doklady od auta (+ zaplacené útržky od složenek) - na nich je uvedeno jméno a adresa. Dneska až vyrazím s mrňouskem na prochajdu, zastavím se u té paní a vrátím ji to. Snad jí taky zpříjemním den.

tak to pred panem smekam.. to je frajer..
i kdyz pote co mi vratili tasku od kocaru co jsem nechala v busu a neztratilo se z ni nic (a ze tam bylo hodnotnejch veci), tvrdim ze dobry lidi fakt jeste nevymreli!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky