Nová zprávička

09.01.2009

Dobré ránko holky!
Já vás musím hned informovat :s: měla jsme dnes jít na injekci agolutinu, ale mám celý týden takové divné šimrání v břiše, myslela jsme si, že je to ze zažívání, ale dnes jsem si raději udělala testík a co myslíte....????? Je tam!!! Fakt jsou tam // :\x: Tak jsem volala k doktorce a že mám hned přijít na krev, odpoledne budou výsledky. Jen nevím, jestli se radovat nebo brečet. Včera jsme se totiž děsně pohádali s přítelem a odešla jsem k rodičům večer jsem mu ještě volala, ale nebral mi to a pak si vypl telefon. Takže definitivní konec. No a ráno zjistím // Večer se máme sejít, napsala jsme mu, že mám naléhavou zprávu. Ale jestli mě už nemá rád ani mu tu velkou novinku neřeknu. nechci aby se mnou byl jen kvůli :/;x: Naštěstí mám suprové rodiče, které se vnoučat nemůžou dočkat :°:
Celou noc jsem pro brečela a nespala a teď se usmívám jako měsíček :s:

Ahojky mocinko ti to přeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A příteli to určo řekni má na to právo to vědět taky!!!!!!!!! :a: :a: :a: :a:

Ahoj, hrozně moc gratuluji k tak úžasné zprávě. Moc držím palce aby se z bouřky mraky rozplynuly a bylo s přítelem vše v pohodě a mohli jste se oba těšit na miminko.

Tak to je super! Gratuluju. Já myslím, že to bude s přítelem dobrý, že to tak horký nebude. Já jsem měla jednoho přítele, byl fajn, ale vždycky, když jsme se víc pohádali, nereagoval na tel., sms, nic. Někdy to trvalo i 3 dny, někdy dýl. A pak se ozval sám a omlouval se. Dneska vím, že nejdřív byl uražený, a pak o tom přemýšlel. Prostě na to potřeboval víc času. Ale měl mi moc rád. Chlapy jsou někdy k zbláznění. Ale neznamená to, že nás nechtějí. Jen přemýšlejí, po svém. Počkej, jak bude šťastnej, až mu to oznámíš. Pak napiš, jak to dopadlo. A nech ho, den dva. Ať si může vše uvědomit.

to je krásná zprávička po ránu :cc): moc moc gratuluji...a uvidíš,že s přítelem se to vyřeší kůli jedné hádce nemá cenu zahazovat vztah :j) a je super,že máš rodiče,kteří tě podpoří a pomůžou... :one: Určitě nás informuj jak dopadla schůzka s příteleml.. :a:

Moc vám všem děkuju za podporu, jste moje zlatíčka :) Ale aby bylo všechno OK muselo by to být ve filmu....
Já už se staršně těším až tuhle zprávičku řeknu mamce, dám jí to jako součást dárku k 50. narozením v březnu, ta se z toho zlázní :qu: Doufám, že to vydržím tak dlouho tajit :s:

MOC gratuluji a přeji hodně zdravíčka tobě a miminku!!! S přítelem se určitě vše vyřeší!! Budu držet palečky.

Pavli,moc držím palečky, aby krevní výsledky potvrdily // :one: A neboj, po včerejší bouřce vyleze dnes krásné sluníčko, zvlášť po Tvé báječné zprávě :cc): Tě bude přítel nosit na rukou :qu:

Ahoj Pavlusko,moc moc ti gratuluji a důležité je, že se na mimi tak moc těšíš a máš super rodiče, ale určitě se s přítelem udobříte a zase bude dobře. Přeji krásně těhu, ať si to vše užíváte spokojeně všichni společně. pa pa :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka