jsou dobry ty plinky z dm?

09.01.2009

?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, holčiny, zatím mám vyzkoušené Pampersky ty nám nevyhovovaly, byly malé a protékaly. Pleny z DM jsme koupila teď a přes den to jde udrží moč, příjdou mi malé a ty pásky taky nic moc. Nejvíc mi doopravdy vyhovují fialové Tesco pleny. Jsou dostatečně velké, dobré pásky a ani po nočním návalu neprotečou a většinou pojmou i podělaný záda, to už musí být, aby to nevzali. Momentálně potřebuji, aby plena vydržela co nejdéle v noci, přeci malého nebudu budit. Z těhle 3 u mě nejhůř dopadli právě DM. Můžu je dát jen přes den, k ránu byl pročůranej až do postýlky:-( Venda

Labella nebo tesco fialové. Ani jedny nejsou drahé a nestalo se,že by jsme protekly pokud mamča zkontrolovala gumičku kolem nohou.

jo my jsme jich vyzkoušeli hodně.Fialové z tesca jsou dobré ale tak pro malé díte které ješte tak moc nečůrá.Ta pampers nemusímě měnit tak často jak jsme museli ty Tesco

Ahoj tak my jsme je dostali od kamarádky když byla Eliška malá.Dala jsem ji plynku,položila do postýlky,po nějaké době začala hrozně plakat (to nikdy předtím nedělala),s manželen jsme přemýšleli proč,zkusili jsme mléko,čaj nic nepomáhalo,zkusili jsme ji přebalit a v tu ránu byla potichu a povídala si s kolotočem a asi za hodinu sama usnula.Takže nám nesedli ty plenky takže my z DM plenky už NIKDY více.Používáme jen Pampers a jsme opravdu moc spokojeni.
Eva a Eliška

In reply to by Evicka20Havirov

No je to tak jak říká Eva, prostě se to asi musí odzkoušet. Sestřenice má dceru (teď je jí 14 měsíců) a od novorozeněte používá jen Pampers aje s nimi velice spokojená. Jiné nechce.

No co jsem četla na různých forech na netu, nebo mi říkaly holky co mají mimina, že prý jo a pak prý jsou dobré ještě fialové Tesco. Ale ty vůbec nevím, protože u nás Tesco není, takže nejbližší kámošky je nepoužívají. Jak jsem psala v předešlé diskusi, já mám ty pidi pampers a pak od 3-6 kg a ještě jsem koupila ty DMkácké a uvidím jak budou až budu mít miminko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka