prosím o radu ohledně mastiček pro mimi?

09.01.2009

co koupit,znacku nemusite to je jedno,ale je nutná ta genciánová violet?a ten hypermangan je nač?tělové mléko?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj ja mela koupenou rybilku na zadecek a na prvni kontrole nam na prdiky pani doktorka predepsala sab simplex. jde to ale i koupit bez receptu. A protoze ma Matysek hodne suchou kuzi vymenila jsem rybilku za infadolan. Ten kuzi krasne promasti.

Na prdiky taky kup az se narodi. Uvedom si ze vsechno ma nejakou spotrebni lhutu. Je to vazne zbytecne kupovat vse dopredu. Nevim kdy se ti dite narodi, ale treba na jare uz asi kapky na rymu a tak nebudes potrebovat.
Na prdiky ze zecatku davej Sab simplex, ale jak rikam, kupuj to az se narodi.

In reply to by Hanina.Vohánková

nevím jak si co kupovala ty..ale jestli neumíš číst,tak je 35 týdnů...a určitě ta mast vydrží déle než se jí za 5 týdnů mimčo narodí..já měla taky vše co jsem tady psala nakoupené a nic prošlého nebylo....fakt tě nechápu..je tady plno maminek co si to koupí dopředu než to vše shánět až až až jak to tvrdíš ty...

Malemu jsou tri a pul mesice a nic takoveho sem nepotrebovala. kupuj to az bude potreba ne? Proc nakupovat zbytecne veci dopredu, kdyz ani nevis jestli je pouzijes.

genciálka se používá na moučnivku..to je bílá pusinka..jazýček..a hypermangan..ten mi přidávali do vody v porodnici,neb malý dostal nějakou vyrážku,takže taková jakoby kopřivka..no a to se ředí přesně,jinak se dítě může popálit!!!!!Lepší si to ani nekupovat a počkat jen zda to budeš na něco potřebovat..dětská dr.by ti pak řekla dávkování...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka