Noční můry

09.01.2009

Milý deníčku a drahé maminky...Tak jsem měla zase noční můru...Je to pořád to samé.Jsem někde sama,mám hrozný strach,volám přítele o pomoc a on nikde.Se z toho brzy zblázním!

Víte co by byla sranda?Udělat soutěž o nej.... sen!Protože tohle není první diskuse na toto téma a některý sny sou fááák hustý až hororový.Jen nevim co by dostala výherkině :00: :00: snad odměnu v podobě porodu a následně dalších hororových snů :s: :s:

Ahojda, to je ještě dobré. Mě se předevčírem zdálo, že jsem začala rodit přímo do postele, rodil to přítel, a porodila jsem dvojčátka. Jedno bylo v 22.týdnu, nevyvinuté a hned zemřelo. Druhé bylo v 27.týdnu a to přežilo. Hrozně jsem brečela a vzbudil mě až přítel, samozřejmě v pláči jsem pokračovala, nešlo to zastavit. Druhý den mi volal kolega z práce, že se mu zdálo, že budu mít dvojčata. No chápete to?
Každopádně se neděs těch nočních můr a mysli na něco jiného. Já teda ten den byla úplně mimo :O

In reply to by zabka85

Taky pěkný,to mě se nedávno zdálo že mi doktor podá,miminko krásně roste,jenom nemá hlavičku,budete muset na přerušení.No já řvala jak blbá,když sem se probudila nevěděla sem jestli to je pravda tak sem honem letěla do kuchyně,na ledničce máme foto z utz a tam bobek hlavičku měl.Fakt to bylo hustý!

Počkej až se ti začne zdát o miminku to je mnohem horří.S můramama má zkušenost asi každá těhule,někdo víc někdo míň.Mě se třeba pořád zdá že se nám narodí miminko asi 15cm a než ho sihnu oblíknout tak vystydne a umře,to je teprve děz.Nemysli na to,ono to časem přejde.

In reply to by lidushka

Ty jo tak to se mám na co těšít.Já četla vysvětlení těch mých můr a píší,že to je strach z toho jestli to zvládnu.Jestli nezustanu sama...A když nad tím tak přemýšlím,tak je to pravda.Opravdu se toho bojím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka