Je to možné?

09.01.2009

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat. Už mám 12 dní zpoždění menstruace a dělala jsem si dva testy a testy mi vyšli obadva negativni.Tak ja nevim.Už jsem z toho hotová.Poradíte mi?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já těm těhotenským testům nevěřím, měla jsem těhu potvrzené od dr. a test byl neustále negativní :a:

Mno tak to je divné...taky se mi to jednou stalo a až podle krve mi řekli že jde o tzv . /chemické/ těhotenství, bohužel jsem v ranném stádiu potratila. A nejedla jsi třeba hodně citrusové plody, stres, nebo něco co by menstruaci oddálilo ? Co chutě, nálady, prsa ? nějaké změny necítíš ? Já bych ještě počkala a pak si udělala další test, popřípadě zašla na gyndu na krev.

In reply to by wicca29

No mě furt bolí v podbříšku a poslední dobou mám citlivé bradavky.Je to asi těžký takhle někomu radit(když na každou z nás to může působit jinak)ale každá rada je pro mě dobrá.Jsem z toho docela špatna.Žádně citrusy nebo tak něco zatim nepapam, ale je fakt, že jsem se pustila více do ovoce a nemm ani moc chut na maso.Nevim n....bojim se abych si nedělala plané naděje a nebo tak něco!!!

In reply to by Petrušina

fakt udělej tak jak sem ti psala, nijak to nehroť, nespěchej....já na to přišla díky cigarete. Byla jsem kuřačka a jednoho dne v práci mně začalo být na zvracení z cigarety, nemohla jsem jí ani dokouřit, pak ani tu další přes oběd...tak sem cítila že se něco dějě, to jsem měla zpožděnou MS 8 dní, udelala jsem si test, ale ta druhá čárka byla velice jemná skoro nebyla vidět, a vidíš dopadlo to a za dva tydny rodím :ú)

In reply to by wicca29

Jééé,tak to přeju hlavně hodně zdravíčka a at vše šlape tak jak si budete přát.Já právě taky kouřím-ale u mě je problém, že mě ikdyž ta cigareta nechutna tak ja jí stejně dokouřím.Ted jsem začala mit nějaké problémy se srdíčkem a s tlakem.Mám furt hodně vysokej(to měla moje mamka když byla těhotná).Ale ještě jedna věc - byla jsem 22.12. u doktorky a tam mi řekla, že jsem OK,takže jsem těhotna ještě nebyla a ted právě prostě nevim.S přítelem miminko chceme a 16.října se budeme brát, tak už se těšim.Tak doufám, že to miminko vyjde. A ty jsi měla příznaky těhotenství, ja kdlouho potom co jsi otěhotněla?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka