Skvělý i špatný den

08.01.2009

Ahoj děvčata moje,
hned v počátku se Vám musím omluvit, že píšu déle. Byla jsem a vlastně ještě jsem v nemocnici. Včera jsem byla u té mé znamé, udělala mě UTZ a nic tam vidět pořád není, akorát mám zuvýšenou sliznici. Vzala mně krev, dle hladiny HCG jsem těhotná, i když se to nižší než má být, takže jsem byla hospitalizováná z důvodu, podezření na mimo.. Takže teď ležím, a čekám, co bude. Každý den mně budou brát krev na HCG a UTZ. Snad během víkendu se ukáže. Dnes mně alůespoň přítel přinesl PC, abych mohla přijít na jiné myšlenky.. Tak zatím a napištem prosím :r: :a: :a:

Ahoj děvčátka moje hodná ,
tak jsem konečně dostala napsat. Ráno mně opět vzali krev a udělali UTZ. Na vaječníku vidět NIC NENÍ!!!!!!!!!!!!
A HCG mně o maličkato zrostlo, jen bohužel děloha stále nic neukazuje, ale sliznice je stále zvýšená a prý i víc prokrvená, takže stále musím počkat, ale už je to nadějnejší než včera :s: :s: :w: :w: :w: :w: :w: :w:
Jen dnes po ránu mně brali křeče do podbřísku, ale teď už to přestalo, tak se snad vajíčko uhnízďuje, aby bylo konečně viděť :w: :w: :w: :w: :w: :w:
Moc všem děkuji za podporu!!!!!
A co nového u Vás??? ;)

In reply to by kasparekmalicky

:) Ahoj Zlatíčko,Ježiš to mám velkou radost,že úpíšeš samé dobrá zprávy :\x: :\x: :\x: Přeji zdravé miminko a pevné nervy,myslim zlato ,že to bude v pohodě.......Já začínám 5 měsíc snažení a ted jsem jsi ob.......přes internet Ra-Vit,tak jsem zvědavá je to nějaká přírodní medicínka...........Ale zatim to nějak nehrotim........až to bude tak to bude...néééééé :) Měj se krásně a napiš a jak se jinak máš?Jsi štastná že?Moc tě to přeju.....a držimm pěstičky :\x: :\x: :a: :a:

In reply to by mikro

Ahojky mikro,
děkuju moc, jsem štastná a zároveň se pořád bojím, aby se to nějak nezvrtlo, ale vypadá to nadějně. Dnes mě UTZ nedělali ani krev, pochopila jsem, že zítra ráno to zkouknou, ztak hned napíšu, co a jak. Jsem ráda, že jsem podohledem, kdyby něco bylo špatně, aby to nemělo následky, ale zároveň mě to zde vůbec neba :n: Učení, číst knížku ani už koukat na Tv.. :\/: Asi budu jen jíst, abych měla náskok :s: :s:
Jinak Tě také drž :s: ím pěstičky, abys byla :cc): :cc): a mohly jsme si společně všichni přát, jak pěkně rosteme :dance: :dance:
Tak zatím a sto pro napíšu :w: :w: :w: :w:

In reply to by Katulis

Na schovku, tak to je tedy pěkný uličníček :-) každopádně tu budu do pondělí, když vše bude v pořádku, tak půjdeme domů. Jen jsem pochopila, že bych každopádně byla alespoň v počátku doma, což si v tuhle chvíli neumím představit, ale když bude vše ok, tak budu ten nejstastnější tvor na zemi a klidně i konečně budu poslouchat doktory :w: Což vřadě případů nedělám :n: :n:

Ahoj,to mě moc mrzí.Budu ti taky držet palečky,ať tam mimísek je a je na sparávném místě.Přeji taky hodně štěstíčka :one: :one: :one:

Taky držím palečky ať vše dopadne dobře. :one: Ať si brzo užíváš pohodové těhotenství. :||): :cc): :girl:

Ahoj, taky drřím moc palečky at ti vyjde tak jak má a hlavně neplakej, to určitě té fazolce neprospívá... :\x: MUSÍŠ MYSLET na to, že to vše dobře dopadne a že se budete radovat s :cc): přeju hodně štěstí...

... ty nervy teď ti vůbec nezávidím! Sice se každá o mimíska moc bojíme z různých důvodů, ale já už bych byla podělaná a viděla to černě, pač jsem strašpytel, ale ty jsi jistě statečnější a pozitivnější a neztrácej víru a naději!!! :) I správně uložený mimísek potřebuje čas se uhnízdit a růst.. navíc, neměla jsi třeba pozdní ovulku? Kolikátý máš DC? Jsou holky, co mají ovulku třeba 25.DC a to se na sonu neukáže nic ani když je týden zpoždění.. ale pozitivní je, že nic není vidět ani sonem na vejcovodech, ne? :)

mo ještě jednou děkuju :ww: palce, až vše počínaje :///: zítra jakmile se něco dozvím, tak písnu. dobrou noc a hezký :'zz): :'zz):

Je mi lito,ze musis byt v nemocnici,ale urcite uz z tama brzy pujdes s tim,ze to bude vsechno urcite v poradku a mimisek se bude vyvyjet tak jak ma a k tomu ti drzim vsechno od palcu pocinaje a nevim cim konce... :one: .. a hlavne pevne nervy!!! :a:

Ahoj, hrozně moc ti držím palečky aby miminko bylo tam kde má a brzy tě pustili domů a mohla si si užívat těhulkovství.

Holky, moc děkuju za držení palečků, snad to bude k nečemu :-) a bude důvod k radosti. Jen kdyby se mně nechtělo pořád brečet, byla jsem připravená na to, že nejsem. :n: A teď tohle :r: Nevíte, jak nebrečet? Ještě když jdu třeba po chobě a vidím ty maminky s bříšky a nebo už s :cc): v náručí.. :\/:

aaaaahojky,myslim na tebe a drzim palecky.musi te to dopadnout dobre......,urcite je mimisek tam kde ma byt a ty budes stastna tehulka

fiiiiiiihaaaaaaaa ... moc ti přeju, aby se to podezření nepotvrdilo, aby tě mohli co nejdřív pustit z nemocnice domů, aby sis mohla co nejdřív spokojeně užívat bezproblémové těhu a prostě aby ti to všechno úplně dobře dopadlo :k:

:) Ahojky zlatíčko,tak ty jsi v nemocnici ju?Moc držim palečky ,aby byla vše v pořádku.Tak napiš jak to vypadá až budeš něco vědět.Přeji moc štěstíčka.................. :h: :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky