Jak uspáváte své 4 měsíční mimísky

08.01.2009

Maminky jak prosim vás uspávate svoje mimísky kterým jsou 4 měsíce.Nechci ji nějak učit aby si na to nezvykla prosím poradte.Janík :r: :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

kdyz je den koupani(ted v zime obden)
tak vykoupat,namasirovat,ustrojit do pizamka,nakojit a sup do postylky,pusinku,zapnem medvidka pu,nekdy kolotoc,dudlika pusinku a spinkej.kdyz to nefunguje tak nekolikrat jeste znova dudlika,se kterym si hraje,cejchu pryc z obliceje se kterou se prikryva ,protoze dela kuku.chytneme se za rucicku,nekdy hladim na celicku.
kdyz neni den koupani,tak je to stejny akorat,ze misto koupani jen umejem a prebalime a pak do pizamka.......

Ahoj, já ji přebalím (v den, kdy koupeme, tak okoupu a obleču) a v osm hodin nakojím, potom ji odnesu do ložnice do postýlky, položím, přikreju, dám do pusy dudlík, do jedné ruky jedno zelené zvířátko, do druhé ruky druhé zelené zvířátko (takové malé plyšáčky krokodýlky z Ikey), pohladím, popřeju dobrou noc a jdu... někdy usne hned, než ji přikreju, jindy si ještě chvíli brouká a hraje a pak usne... žádná věda, usíná mi tak od 5. týdne... :a:

In reply to by lenkasimca

koupeme denně. Chodíme na vaničky, tak doma pak trénujeme a HOnzík je pak takový příjemně unavený. Stejně tak každý den dělám masáže. Vykoupeme, namasíruju (takže pěkně protřu olejíčkem), pak vyčešu šupinky z vlásků, pak si hrajeme, nakojíme, pokud neusne, tak si ještě povídáme a pak jde spinkat :) Takový rituálek.

In reply to by Pechy

no jenze ten muj kluk u koupani hrozne rve, nechce byt nahy, natoz abych mu jeste delala masaze nebo ho natirala, i kdyz menim plinku, tak rve jako tur

In reply to by lenkasimca

jj, my koupeme denne. mne se zda, ze pak spi lip! koupu v koupeli johnson pro lepsi spani a pak i kremem johnson pro dobre spani a myslim, ze to funguje! a pak mi jeste lip spi, kdyz chodime ven na delsi dobu. cerstvy vzduch je k nezaplaceni :)

tak male jsou ted 5mesicu,ale uz ma asi od 3tydnu po narozeni stejny rezim k nocnimu spanku. koupeme, pak se napapkame, cekam az si rihne, chvilku ji chovam a pak jde do postylky. tam ji zapnu kolotoc, brble chvilku, cestuje-pusti si disco na kolotoci :),odejdu-at si zvyka spat sama,ale pak dojdu znova, dam ji znova do polohy na spani,dudlik a odejdu! krmime UM nutrilonem. pak spi celou noc az tak do 5-6hodin. preju uspesny spanek! mamca hanca

nám už je sice 6 měsíců, ale večer stále usínáme u kojení. Vykoupeme, lehneme si do postele, začneme kojit a Honzula většinou tak do 10 minut usne. Přez den usíná převážně v kočárku.

Ahoj, řekla bych, že nijak zvláštně, akorát malou vykoupem, dám ji napapat a pak jí pokolíbám v náručí a ona usne, někdy se ještě potom ozve, tak ji dam odbrknout, pokolíbám v náručí a ona spinká - toto nám zatím zabírá :girl:

Ahoj, řekla bych, že nijak zvláštně, akorát malou vykoupem, dám ji napapat a pak jí pokolíbám v náručí a ona usne, někdy se ještě potom ozve, tak ji dam odbrknout, pokolíbám v náručí a ona spinká - toto nám zatím zabírá :girl:

nijak, napapáme se, odříhneme a putujeme do postýlky. Zapneme kolotoč a to je vše. Pokud se ozývá, tak jen proto, že mu přestal hrát kolotoč, takže ho zase zapneme a ono nás to ukolíbá. Nespal mi snad jen když měl hlad, jinak vždy do půl hodky max hodky usne, ale je tam sám, max ho jdu pohladit, když kňourá a zase odejdu, aby si na mě nezvykal. To je v noci a přes den v kočárku usíná také sám a bez vození. Mám už vychytané, kdy ho dát spát, poznám že kňourá únavou a letí chrnět, takže usnout většinou nemáme problém.

Ahoj, u nás je to jednoduché-malého vykoupu, dám mu najíst a pak jde do postýlky, tam mu natočím kolotoč a do rukou mu dávám usínáčky(hadrové plyšáky), pohladím ho a odejdu, většinou během chvilky usne, někdy ho hladím delší dobu-mezi očima.Hezký večer :a:

No tak teď jsem ho pár dní uspávala v hacce, dřív jsem ho dala do postýlky a on pak nějak usnul a teď poslední dva dny zase dávám do postýlky a on tak cca 2 minuty tak nějak fňuká a pak je ticho, pak usne. Jo a pouštím mu k tomu kolotoč.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky