Ach ta deprese!!!

08.01.2009

Můj milý deníčků a všechny holčiny. V poslední době, co se tak dočítám, tak jsme jedna deprese za druhou a taky je tu spousta rozchodů o Vánocích. Ach jo, proč nemůžeme všechny prožít nádherné a klidné Vánoce a Nový rok a vůbec, proč tohle všechno prožíváme?
Já jsem už dlouhou dobu nešťastná, už jsem se tu svěřovala a bohužel se od té doby nic nezměnilo. Nejradši bych to vzdala a odešla od svého přítele, ale nemám kam jít a popravdě, pořád ho mám ráda. Stále doufám, i když moc dobře vím, že se to nezlepší a nikdy s ním nebudu šťastná, asi.... Ale stále doufám. A to je ta chyba. Říkám si: holka zůstaň nad věcí, nenervuj se - přenášíš to na malou... Jo jenže co je moc, to je moc. Nějakou dobu to vydržím a pak vybuchnu. Jsem hysterka, vím to. Sice jsem taková nebývala, ale udělal to ze mě ten můj chlap. Nenávídím se za to a nenávidím jeho, že se ke mě tak choval a chová a že mě udělal nešťastnou. Ale opravdu se snažím, kvůli malé. Chci být nad věcí, nepřipouštět si ty křivdy, které se mě dějí a žít jen pro ni. Nejde mě to, jsem slaboch. Jsem vyčerpaná, unavená, bolavá a bez chuti bojovat dál. Sakra ale musím najít tu sílu bojovat, vždyť mám tak nádhernou dceru, musím kvůli ní. Jsem jako by rozpolcená, jedna říká vzdej to a druhá bojuj!!! Někdy vyhrává první, někdy druhá.
Ale tohle se děje dlouho a proč mám zase dnes depresi? Co se mě stalo? Nic moc, jsou to prkotiny, ale když se k tomu přičte ta únava a vyčerpání, tak je to dobrý koktejl - DEPRESE. Dopoledne jsem byla s malou u Dr. Zase jsem se dozvěděla úplně něco jiného, než mě řekly doktorky ve špitále. A pak vyberte si. 3 doktorky - 3 diagnózy (zánět ledvin, močových cest, malé pánve) a s čajem se taky neshodly ani dvě (nepít, pít max. 100 ml, vypít kolik chce). Takže zase jsem tam kde jsem byla. Hurá!!!
Jinak výsledky úterní moči ukázaly hodně soli - prý to ale dělají ty antibiotika. Zítra budu mít další výsledky z dnešní moči a v pondělí jdeme na kontrolu do špitálu. Chudince budou brát krev, no a pro změnu zase budu muset donést moč.
Pak jsem předala malou tchýni a jela vrátit zbytečný dárek k výročí (koupila jsem černý korzet s podvazkami a tanga, ještě jsem chtěla koupit punčošky, ale k tomu už kvůli těžké hádce nedošlo). V obchodě ale peníze nevrací, ale může si zákazník vybrat jiné zboží v té hodnotě. Tzn. vybrat si věci za 650 Kč. Mají slevy, takže už je to probrané. Ve zkratce - v kabince se mě udělalo ze sebe samé špatně a nic mě nebylo dobře. Jak by taky, když mě břicho přetíká přes kalhoty, mám tam velký strie a prsa volně visí!!!! :r:
Takže nic, ale paní prodavačka byla hodná a účtenků mi napsala, že to můžu vrátit do konce února, v půlce jim přijde nové zboží.
V dalším obchodě jsem scháněla džísku pro přítele - vhodnou velikost vždy měli jen ve WD a měli tam taky úžasný slevy, tak jsem si zkusila rifle - paní prodavačka mě nechtěla urazit, ale přeci jen mě dala větší velikosti (myslela si, že mě budou velké) a já je neoblékla :r: A tu bundu jsem taky nesehnala a to má zítra narozeniny.
Pak jsem jela ke své mamce pro doklady..... Ta ještě s kamoškou se mě snažili dávat rady co a jak s tím vztahem. Další plus.
Přijela jsem domů vyzvedla malou u tchyně a brečela a brečela..... Přítel se mě snažil ukonejšit. Jedním z důvodů je on, takže ironie. Přišlo mě strašně moc líto, že jsem jak hroch, tlustá a neohrabaná :00: Já vím, co bych chtěla: 2 měsíce po porodu. Mám dole už 15 kg, ale stejně je mi to málo. Chtěla bych ještě 15 kg. Prý budu ale ještě protivnější....
A co je dobrý? Ještě jsem "vařila" hranolky a hamburger a abych přítele nenasrala tak jsem si dala taky. V 10 večer jsem to :a\|: A to chci zhubnout, úžasný. Dělala jsem takovou rychlovku, protože jsem zapomněla poznamenat, že jak jsem se vracela od doktorky, tak jsem uklouzla na ledě a hodila takový záda, jaký můžete vídat v neváhej a toč! Mám naraženou kostrč, nemůžu se pořádně hýbat jak to bolí. Jsem zvědavá jestli zítra ráno vstanu. Musím, nic jiného mi nezbývá. Anetka se sama neobstará. Spadla jsem pořádně na beton a na schodek. Na férovku. Naštěstí jsem zvládla ukočírovat autosedačku s podvozkem a malá se naštěstí ani nelekla, ani nespadla. Ale já se bolestí nemohla zvednout, připadala jsem si jako brouček, který si leží na zádech a nožičky má ve vzduchu....
No tak to byl můj den.
Kdo jste to dočetly až jsem, tak Vás obdivuji a moc děkuji, že jsem se mohla vypovídat. Trochu se mi ulevilo. Půjdu to zkusit zaspat, i když asi zase budu muset vstávat k malé, která sice spí celou noc bez krmení, ale od té doby co jsme ze špitálu doma spí strašně neklidně a mě to nenechá spát.
Moc Vám holky děkuji, že jste si to přečetly až jsem . Snad zítra bude lépe takovou depresi už mít nebudu.

In reply to by Beruska_Zuzanka

přestaň číst časopisy, co tvrděj, že všichni ostatní všechno zvládaj mávnutím ruky a úplně bez námahy ... nesnaž se všechno, s čím nejsi spokojená, změnit ze dne na den ... zkoušej to po malých krůčcích, a za všechno, co se ti podaří, se odměň ... ono to půjde, uvidíš ... a kdyby to náhodou nešlo, tak se vůbec nestyď vyhledat pomoc odborníka, anebo aspoň napiš nám, to ti taky zvedne náladu ;) :h: :one: :qu:

Tak jen doufám, že ten dnešní den bude méně drastický a depka ustoupí někam hodně dozadu... ;) .Trápení s postavou je nepříjemné, ale tobě aspon chlap neřiká, že si tlustá, nebo jo??Já teda obléknu skoro všechno, ale taková ty trička do pasu, nebo na tělo, to už nosit nemůžu, nějak se v tom necítím... :( a to jich mám plnou skřín... :///: .No a prsa, top je jak rosolovité cosi... :///: .No a s těmi chlapi, je to fakt naprd, ale ono jak píše Zuzana, jsou všichni stejné plemeno, které se nesmí brát vážně, ale ono to někdy prostě nejde, nebrat vážně, záleží na tom o co jde...taky přemýšlím o odchodu, ale mám ho pořád ráda a vím, že i bez něj mi bude ouvej... :( :r: .Myslím na tebe a přeji Ti, aby do tvého života brzo vstoupily zase krásné, světlé, pohodové chvilky, jak s tvojí krásnou dcerkou, tak hlavně s manželem... :k: :k: .Píšeš sice, že tomu moc nevěří, jen doufáš, ale i to někdy stačí a je to důležité... :one: .

In reply to by Danka

Ahoj Daňulko, ne mě chlap neříká, že jsem tlustá. Jemu se to tak líbí a chtěl by abych byla asi ještě víc "plnoštíhlá". A prý když budou hubnout tak budu ještě víc protivnější, než jsem teď :(
Děkuji za povzbuzení, dnes už jsem vstala s dobrou náladou. Tedy relativně, protože včera jak jsem "hodila záda" na ledě, tak mě bolí kostrč, ale není to tak strašné jak jsem si myslela.

In reply to by white_tie (neověřeno)

Ahojky, dnešní ráno bylo v poho. Už mě ta deprese přešla, to bude asi tím, že se jednalo o takovou "prkotinu", jako je moje postava a že se do ničeho nedostanu. Děkuji za podporu, jsem moc ráda, že jsem na tyhle stránky narazila a můžu se vypovídat. Sice, jak jsem Ti psala, mám kamarádku, ale 35 km daleko, ale ta mimi nemá a samozřejmě, že má i jinýho chlapa, takže mě moc neporadí... Má své starosti a jsou jiné. Sice se vyslechneme a poradíme si, ale je to jiné, když Vám tady napíši něco o čem něco víte.... Však mě rozumíš, co tím chci říct, že?

držím pěsti, ať je líp.. ono se říká.. když se to se.e, tak se to se.e.. musíš věřit, že bude zase dobře, dobrou noc

In reply to by Martii

Ahojky, moc Ti děkuji za podporu.
Když jsem tu na Tebe teď narazila: jak jsi posílala Ivce tu fotku mimi, tak jí nepřišla v pořádku (asi už to víš, ale kdyby náhodou), zkoušela jsem ji upravit, ale bohužel se mi to nepodařilo. Pošli ji znovu a jestli můžeš tak už to uprav, aby měla velikost 400x300, ju?

Ahoj Beruško, i já jsem tvoje řádky dočetla až do konce. Udělala jsi dobře, že ses vypovídala ;) Teď běž do hajan a všechno to zaspi - zítra bude líp :) A tohle je jeden z mých nejoblíbenějších citátu: "Nedovol, aby tě něco rozrušilo nebo v tobě vyvolalo obavy - všechny věci jsou pomíjivé." Maličká bude zase zdravá, tvoje postava se taky zlepší - je prokázano, že se tělo vrací do původní podoby po tu dobu, co se měnilo - tzn. celých 9 měsíců, ty jsi teprve 2 po porodu, nečekej zázraky :n: A co se týče chlapů, žádná ženská to s nimi nemá lehké. Hlavu vzhůru, bude líp :k:

In reply to by natalliev.

Ahojky, děkuji Ti za podporu. To víš, že jsem šla do hajan, hned jak jsem to dopsala. Upřímně jsem si myslela, že když některá z Vás uvidí tu délku, tak to číst nebude, takže jsem ani odpovědi nečekala a šla spát.
Já zázraky nečekám, odjakživa jsem měla problémy s váhou a nikdy nebyla štíhlá a nikdy nebudu - mám k tomu geny a ty široký boky zhubnout nepůjdou.... Ale aspoň jsem mívala štíhlé bříško a teď přetíká, je od strií a vůbec je :sick:
Nějak se s tím nemůžu smířit.

No fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj to je depka jako prase!!!!! Nevím co máš s přítelem, ale takhle rozhozená to dlouho nevydržíš. Vím, tím ti nepomůžu už vůbec, když ti to napíšu :r: Tak se měj a pevné nervy :qu: :qu: :qu: :qu: Už jen kvůli maličké :girl: Ale neboj, ono se vše k dobrému obrátí. Já jsem si byla sama sobě protivná, když jsem měla po šestinedělí a to jsem celé šestinedělí probulela (protože nic nebylo, tak jak si představuji - rozbulelo mě i to, že malá zlobí :s: :s: :s: )

;) NO ja to docetla.Jestli si myslis ze ses na tom jinak nez vetsina holek dva mesice po poordu,tak ses vedle jak ta jedle.Neboj ,bude lip.Sice nevim co jste si s chlapem udelali ale mam doma stejny plemeno a tak at udelal co chtel,vsechno se da vyresit.Clovek je nesmi brat moc vazne. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka