Tak už máme naušničky!

08.01.2009

Hurá, už máme ode dneška naušničky... ještě před nedávnem jsem já měla jen dírky a neměla naušnice, a Gabčulka měla naušničky, ale neměla dírky a dnes už jsme obě holky jak se patří s naušnicema... maminka dostala na vánoce a Gábinka byla dnes obrovská hrdinka... když jí paní doktorka píchala ouška, tak skoro ani neplakala (paní doktorka je mooooc šikovná)... když si vzpomenu, jakou jsem z toho měla hrůzu, tak už se tomu směju... a večer mi usnula, jako by se nic nestalo... tak uvidíme, jak proběhne zbytek noci, ale teď Gabča leží v postýlce, ručičky nad hlavou na vysokého zajíčka a spí a spí... takže z nás obou už může mít tatínek radost... hahaha... hlavně ze mě, přestala jsem čekat, až zase zhubnu a vlezu se do starých kalhot před těhu a koupila jsem si dnes rovnou dvoje, ať mám v čem chodit... :one:

Ahojík, takže já gratuluju k naušničkám jak dcerušce, tak mamince (bylo na čase :s: ). A holky by si z tebe měly brát příklad - jak málo stačilo (koupě kalhot) a depka se nekonala :n: :one:

In reply to by natalliev.

Díky, myslím, že jsme si je obě zasloužily ;) :) :s:
A přesně tak s těma kalhotama... proč si neudělat radost tím, že si koupím kalhoty, co mi sednou... přece se nebudu trápit nějakou depkou, že nemám co na sebe a čekat, až zhubnu... stejně dokud jen kojím, tak to hrotit nechci a až přidáme nějaké ty příkrmy a bude jaro a vyrazíme na kola, pořádně do lesa a na hory, tak to půjde dolů přece jen líp... :D

To je správný přístup - s těma kalhotama!!! A Gábince gratuluji, že už je opravdová holčička, holčičkovatá :girl: (ne že by holčičky bez naušniček nebyly holčičkovaté :!k: )

Oběma Vám gratuluji.
Vyřešila jsi to stěma kalhotama super, bohužel já dnes kvůli tomu mám depresi!!!!! Ale už jsem vypovídala a je mě trochu lépe.

In reply to by Beruska_Zuzanka

No já mám deprese, když se v koupelně dívám do zrcadla... oblečené to vypadá líp :s: :s: :s: :s: A doufám, že na jaře se mi povede něco zhodit a zase budu mít důvod koupit si nové oblečení... hurááá!!!

In reply to by Blue Jane

nám taky paní doktorka píchala naušničky a taky mi to nepřišlo tak hrozné!!!! Lhala bych kdybych říkala, že malá nebrečela, ale když jsme šly z ordinace, tak byla naprosto v poho! A ouška měla za 3 dny skoro dobré!!!! Opravdu nekecám, čegro :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka