jídelniček kojíci mamky

08.01.2009

ahoj holky.. čo prosim vas konzumujete cele dni aby ste niečo shodili a dali mimi čo mu patrí? ja už som bezradna,2 mesiace sa obmedzujem vo všetkom čo je kde napisane čo nadýma a nerobi mlieku dobrotu.snažim sa jest racionalne,je vobec možne jest pri kojení všetko???? každy den viac menej jem to same a niektore veci m i už lezu von krkom.... prosim napište mi čo papate na ranajky,obed,večeru :a\|:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Proč se nesmí čokoláda???? :? já jsem po porodu neměla vůbec chuť k jídlu. Spíše se do ní nutím ještě teď. Mám víc žízeň jak hlad,ale snažím se jíst po malích dávkách.

já teda jím polévky a ovoce a sýry a jogurty,každý den mlíčko,i citrusy-ale třeba jen 1 pomeranč denně nebo pomelo a v poho,je to potřeba vyzkoušet,piju fenyklovej čajík,na prdíky občas trpíme,pečivo nemusím a kdyžtak tak den starý,občas si dám müsli,jinak nadýmavého nic

ahojky, ja jsem nejedla akorat vylozene nadymave veci - lusteniny, zeli, cerstve a kynute pecivo... jinak jsem to nijak zvlast neprehanela, dcera mela a ma prdy tak jako tak. :) zabka+kaja

tak já jím fakt úplně všechno krom těch nadýmacích luštěnin (červenou čočku jsem měla a v poho), zelí a hrušek, jinak jím čerstvé pečivo, měla jsem i cibuli i česnek, citrusy normálně, čokošku taky (ale tu teď moc nemůžu, neb hubnu). NO a jak zhubnout. Já myslím, že se mi zatím daří. Píšu si každý den, co jsem snědla, fakt si to i vážím a zapisuju na www.flora.cz a myslím, že mi to jde :)

tak stejne jako Theo...vyhybam se lusteninam, zeli, nekterym zeleninam a ovoci, ktere me osobne nadyma - redkvicky, kedlubny, hrusky a dokonce meloun. a taky se trochu krotim v jidlech, ktera zpusobuji alergii - citrusy, orisky, cokolada - pritel je totiz alergik a maly to muze mit po nem.
a hodne jim ryzi, testoviny, brambory + kure a k tomu nejakou zeleninu. banany. sice nepotrebuju shodit, ale ani ne nabrat. muzes jist podle me vsechno na co mas chut!!! telo si nejlip rekne, co mu chybi, takze kdyz mas treba chut dat si "neco" tak si to dej!!! a dobre chutnani!!!

Hihi...až to budeš vědět, někam to napiš velkým písmem...je nás tu víc co bysme potřebovaly shodit :s:
Jinak já jím všechno kromě luštěnin, zelí a čerstvého pečiva a čokolády.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka