Škytavka a sladké sny u prsu

08.01.2009

Ahojte maminky,
ráda bych znala váš názor a možná, že se najde některá, která má problém jako my. }:) Máme doma 15. denní holčičku. :cc): : PO kojení jí mám hrozně dlouho na sobě, plácám, houpu, málokdy si říhne, proto jí ukládám do postýlky na bok, aby neaspirovala. někdy se stane, že je na pleně malinko ublinknuto, to je normální. Často se ale stává, že po jídle hrozně škytá, je mi jí líto, protože ještě nemá tři kila a vždy skáče metr vysoko. :'zz): Prý je to přepitím.Největší problém je ten, že hrozně dlouho kojím, hodina je tak průměr ://: , mezitím mi usne u prsu, ale jakmile ji ,, odpojím,, a chci nechat říhnout, probere se a pláče. nemáte nějakou radu? Jsem vděčná za cokoli. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak mě mála ze začátku taky často škytala i několikrát denně a i v noci. Už si nepamatuji z čeho to bylo, ale zabírá na to, když dáš mimču ještě napít, já malou nechávalo dokud ji nepřestala ta škytavka a pak jí prso ddělala když přestala tahat. A z přejezení mi spíš pak zvracela, až jsme se nestačili divit, tak jak už tu bylo napsáno. A jak píšeš o tom usínání, tak to mi malá začala dělat teď, konec 5. týdne a když vím, že nakojená, odříhlá a nemá ji co trápit, tak ji položím do postýlky a když plače, tak do 5ti minut přestane, mám to změřené :one:
Jo a Asi první 3 týdny mi malá taky brkala jak se jí zlíbilo a i dnes s tím má občas problém. Poháná na to, když se trochu prohýbe nebo jsem ji několikrát sundala z ramene a znovu ji tam dala, ale to se ti taky může poblinkat. Teď když si neříhne a dám ji do postýlky, tak strašně plače a když ji vytáhnu, tak si hned brkne a je dobře.
Tak snad to není moc dlouhé a k něčemu ti to bude.

ONO MIMI ASI NEPIJE A USINA SPIS PRITOM...MOJE TAKY USNE JEDINE U PRSA...PAK POCKAM AZ ZABERE A PRENESU JI

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky