odber moce u mimca

08.01.2009

ahoj holky pani doktorka mi vcera na vazeni dala ukol male odebrat sterilne moc do zkumavky...sem z toho uplne na nervy protoze se mi to zatim vubec nepodarilo...vzdy po kojeni ji rozbalim a ciham kdy to prijde.kdyz uz mam to stesti a cur tak to nikdy do ty zkumavky nechytim :r: ...nemate nekdo nejakou radu jak to udelat?Je to pro me zatim nadlidskej vykon.. :jawdrop: :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dobrý večer, holky. Ode mě chtěla pí doktorka, abych odebrala malé čerstvou ranní moč v pondělí.... Já teda musím říct, že jsem se tím bavila...Nakonec jsem jí držela na vydenzifikovaném nočníku, až se vyčůrala:-).
Co teda vím, že zaručeně funguje dát napít a vzít k tekoucí vodě- my vždy a moje neteř taky...
papa

Ahojky, to je blbost. Samozřejmě, že to uděláš přes pytlík. Malé ve špitále to dělali jedině s pytlíkem a to taky potřebovali sterilně a dnes jsem to taky dělala s pytlíkem, jinak to opravdu nejde.Ten pytlík sterilní je. Seženež ho v lékárně.

já nechápu, proč s tím tolik stresují. máš pravdu, je to nadlidský výkon. mě dali pro malou takovej pytlík, který se nalepil na pipinku takovým otvorem, mimčo se zabalilo do plíny a bylo po problému. možná jsou k dostání v lékárně. když se ti to nepodaří, tak jim řekni, že ti to nešlo. jak to asi dělají u miminek v nemocnici, když tam nejsou maminky?

In reply to by kuskuneho

na ten pytlik jsem se ptala,ale ten pry slouzi pouze pro nesterilni odber moce...pokud to ma byt sterilni musi se to chytit do zkumavky a nikde se niceho nedotknout :00: :00: sem z toho fakt vystresla,zitra tam mam tu moc donyst a nevim jestli tam vubec budu mit co donyst :r: :(

ahojky,tak mne tohle rekli v porodnici 5 dni po porodu, jelikoz ji male nasli neco v moci a mela jsem na to hodinu, byla jsem vyplasena jak kralik ale tak moc jsem ji prosila az se vycurala a drzela jsem ji to uplne u pipky nekde uprostred, zkus ji dat hodne napit at ma co curat a neco urcite chytnes. tak hodne zdaru :)

In reply to by ifka2

u nasi Dr.to prej musi ze zacatku dat kazde mimco :? ale je to zaroven detska nefrolozka-takze asi profesionalni deformace...zkousela jsem to uz dvakrat,neco bych snad chytla,ale musi to pry byt sterilni a nesmim se too zkumavkou nikde dotknout..mala mi u toho savluje rukama,nohama... :00: :00: no sem z toho jelen :spid: snad to zvladnu,tak dekuji za radu.. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky