usínání!!!!

06.01.2009

Tak dnešním dnem začínáme s trvdým režimem usínání!!!! Protože holky nám řvou i když chováme což po dvou hodinách střídání na balonu je neúnosné! Nafasovali jsme s taťkou špunty do uší, a sedum hodin když odbilo jsme naše dvojčátka pohladili popusinkovali a položili do postýlek!!! Řídili jsme se přesně podle plánu z těchto stránek ( http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id=3352 ) no a Mariánka usnula po deseti minutách i v tom brutální křiku svoji sestřičky! A Aňa? Musím zaklepat na dřevo, ale po 45 minutách zatím nic neslyším!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Žeby pro dnes vyhráno?????
Zdá se mi to strašně kruté, ale doufám že to pomůže!!! Nevím ale jestli není moc brzo mají teprv 3 měsíce!!! Chudinky moje!!!

Ahojky :) Tak teda odpolední usínání není takový problém-sice teda taky na ruce, ale nemusím jezdit jak Hamilton :s: navíc v těch mrazech... :00: Jinak zoubky už se taky hlásí o slovo :a: , ale spíš jsme bojovali s nachlazením, defacto od narození rýma a občas kašlik.

Jééé, ty jsi hodná, děkujem. Už je to lepší, tak zítra zase nastane vojna :00: No a co Maruška s Andulkou? Už to zvládají pěkně viď? Docela závidím...i ty dvojčátka, já si je moc přála-kolčičku a chlapečka.Měla jsem je udělat v Třebíči, tam je na to asi vzduch :s: :/;x:

In reply to by habiniki

Ahojky! No můžu říst, že tady v Zábřehu je na dvojčata taky dobré podnebí!!! V posledním roce se tu narodilo nejmíň 6 dvojčátek!!!! Jinak holky se už celkem zvykly, dokonce v sobotu nevřískaly vůbec! Tak jsem si řekl že bych takhle mohla zvykat i přes den! Protože doma neusnou - musíme bt venku v kočáře a jezdit! A stejně nespí natvrdo - celou dobu hlídají jestli jezdím dostatečně rychlo!!!!! A když ne, tak se připomenou!! :s:
To je fajn, že je vám lépe!! To bylo nachlazení, nebo zoubky???
Tak hodně zdarů a zase napiš! :a: :a: :a:

Ahoj, u nás blbý, budem to muset praktikovat příště, protože Janinka má dnes horečku a není jí dobře, tak jsem jí nechtěla trápit a uspinkala jsem jí na ruce. Přeci jen jí ještě nebylo ani 5 měsíců.Ale zato usnula hned a při přenosu se nevzbudila. Gratuluju k uspechu :one:

:s: :s: :s: Tak to jsme na tom podobne, ja zase byla tady a litala z blogu do blogu, abyntech sedm minut co nejdriv uteklo a ja ji sla na chvilku uklidnit :jawdrop:

In reply to by habiniki

Ahojky! Tak jak? U nás je to lepší, Maruška byla tuhá hned, a Aňa dlouho koukala a jen tak volala a pak asi čtvrt hoďky pláče a je hotovo!!! Je to fajn si konečně poslechnou televizní noviny!!!!

Ahoj holčiny. Tak jsem tu metodu dnes praktikovala v praxi a jdu se pochubit-trvalo to sice hodinu a půl než usnula, ale podařilo se. Už spí půl hoďky, takže úspěch máme. Uvidíme, jak to půjde dál. Skvělá rada :one:

In reply to by habiniki

Ahojky! My měli včera také hodinový výstup! Ale také jsme zvítězili!!! Jen vydržet!! Držím pěstičky pro další dny! A pevné nervy!!! Já vždycky v době čekání jdu k PC a pročítám si to znovu a znovu a uklidňuju se tím!!! :a:

Ahojky, ani nevis, jak jsi mi tim clankem poradila. Hldala jsem neco podobneho na netu, protoze Janina mi nechce usnout jinak nez na ruce-desny. Zkousela jsem ji nechat vyrvat, jak jsem se tu docetla, jenze ona rve klidne i dve hodiny v kuse az se dusi. Diky tomu clanku uz vim proc, ze se citi sama. No, tak taky nastolime tenhle rezim a snad se zadari a bude usinat sama(drive to tak delala, je to asi mesic a pul, co vyzaduje uspat). Dekuju moc

tak to teda gratuluji, já na tohle nervy neměla, je nám rok a já si s ní vždy musím jít lehnout dokud neusne

Já to taky takhle praktikovala, asi 3 dny řev, ale musím uznat, že to svoje ovoce přineslo. Dodneška usínají na jedničku :one: . Je to hrozný, ale držim palce, aby jste to nevzdali, fakt se to vyplatí :k:

In reply to by janek

a v kolikati měsícech jsi to nastolila??? mě se to zdá moc brzo, že jsou to ještě mali prdelky! A ještě jsem se chtěla zeptat, jak přes den?? Mě usnou jen v kočáře! Takže ráno dvě hodiny a odpoledne dvě hodiny brouzdám po venku!!! Už se na to ovoce moc těším!!! Dík!

In reply to by Lucásek

Asi tak jako ty, myslím okolo 4. měsíce. Začali jsme postupně nastolovat režim. Přes den okolo tý 10-11hod, začali být protivný dali jsme sváču a usnuli tak na půl hodky v lehátkách, odpoledne když tolik nemrzne chodíme tak na 2-3 hodky ven. Musím ale říct, že těm našim se zase v kočáru nelíbí, takže hodinu prořvou než usnou. Ted když je takovýhle počasí, tak dáme oběd, já zatím vyvětrám v ložnici, vypnu radiátor a dám je spinkat tam. Jen dolehnou spěj jako dudci 2 hodinky. Dávám okolo 2 hodiny. Hrozně jim vadí, když jsou omezený v pohybu, ani je nebaví koukat s kočáru, takže na procházky chodíme s muzikou :00: .

In reply to by janek

Ahojky!! zrovna si pročítám tvůj deníček!!! Je to úlet jak to letí! Tvým drobečkům je už rok, takže už si možná ani nevzpoměneš na ty začátky!!!!! je to paráda si to pak přečíst!!! Jsem teprve na začátku, ale řešila jsi tam problém s autosedačkama - že jsou v protisměru vzadu ..... já mám ten sám problém a ještě mám krátké pásy!!!! Nevím jestli to dočtu, tak jestli to budeš číst dřív, tak mi poraď jak jste to dořešili!!! Díky Ti!!

In reply to by Lucásek

No nakonec jsem musela jezdit se sedačkama vzadu. Máme favorita a pásy byli tip-top. Nevím jestli porodávají nějaký "nástavce" na prodloužení pásů. Tohle jsem řešit nemusela, tak fakt nevím. Ze začátku to byl takovej blbej pocit, že na toho za sebou nevidím, měla jsem na něj naštelovaný zpětný zrcátko, tak jsem vždycky sledovala jestli pohne ručičkou..., když se mi zdálo, že se dlouho nehýbe, tak byla zasávka :///: . Po čase se člověk otrká a už to tolik neprožívá, ty začátky jsou nejhorší. Ted už máme velký autosedačky, tak už na ně konečně pořádně vidím. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka