11 měsíců

08.01.2009

taaaaaak, uz nam zbyva jen mesic a budeme slavit prvni rok :-) Matysek je (samozrejme) desne sikovnej, umi spoustu lumparen, od vcera mi vytahava vsechno ze supliku ven a prstiky si priskripl zatim "jen" dvakrat.. Kolem nabytku beha uz jak profik, vcera mi malem spadl po hlave do bedny s hrackama protoze proste musel vylovit tu co byla vespod :-) Zatim ma 4 zoubky, ted to vypada ze budeme mit chvili klid. V noci se budi porad dvakrat na jidlo, ale naji se a spi okamzite. Za to nez mu to donesu, snazi se krikem vzbudit i sousedy.A taky mu dela problemy usnout.. hlavne usnout v dobu co chci ja.. tak s tim trosku bojujeme. Dneska to vypadalo, ze se pokusi stoupnout si na nohy sam bez opory, ale vzdal to po chvili.. Za ruce uz tapka ale sam bez drzeni ani nestoji. Miluje zrcadlo (nevim teda po kom tohle ma protoze po me ne :D), miluje dvere do zahrady a to ze muze koukat ven a rvat u toho na lidi (kdo ma facebook, mam tam video, tak kdyz se budete chtit podivat tak neni problem).. Miluje se koupat, vubec ho proste bavi koupelna, stoji tam a kouka do vany a libi se mu ze kdyz krici tak to zni tak nejak jinak, nahlas :D Miluje nas zachod - hrozne rad odrolovava toaletak a taha ho pak po byte..:D Rad se mnou vysavava.. ten velkej vysavac ho fascinuje, neterim krade pak malej - hracku.. Porad neco povida.. v podstate malokdy tu pusinku zavre, porad musi mit neco v ruce, hracky dobry, ale lepsi je hrat si s krabici od hracky, se lzickama a vareckama a kastrolama, rad krade tatinkovo ucivo (to nesmi ale i kdyz ho hlidam, stejne je rychlej a obcas mu nejakej ten papir s vypoctama rozcupuje.. no ma si to tata uklizet ne,).. Taky mi rad utika na chodbu prozkoumavat svet a "povidat si" s kamosema z baraku (mame tu asi 10 deti do tri let takze ma s kym :D) Jo a abych nezapomela.. miluje maminku a tatinka, porad nas pusinkuje.. vzdycky otevre pusu dokoran a prisaje se k nam :h:
Je toho tolik ale uz koncim jinak si to nikdo ani neprecte :-)
Pridam sem par fotek, ty v tech modrych kalhotach se zabakem jsou z dneska, ostatni jsou par dni stare..

Ahojky Haničko, prostě malej je tak nádherný klučina a je táááááááááááááááák moc šikovný :qu: :one: :h: Posíláme pusinky a gratulujeme :h: :k: :h:

kluk, v té teplákovce je přenádhernej, bože proč jsem stará :s: ,ale mám dcerušku :s: ,Gabča,Filípek,Domčulka

caute hani a maty! :a:
teda vy jste tak sikovny, no to ani mozny neni :qu: - uz aby to u nas taky bylo .... ackoliv - ono to uz mozna taky trosku zacina .... lucinka dostala k vanocum velke penove puzzle a ja myslela, ze to bude predmetem jejiho zajmu az tak za rok - ale ona mi ho zacala rozebirat jako nic, jako by to delala odjakziva!!!! :00:
vas matysek je ovsem uzasnej :c: a koukam, ze uz aj obmenu ucesu si dovolit muzete!!! no jo - bodejt by ste nemohli - kdyz mate neco, co nam porad jaksi ocividne chybi - vy mate narozdil od nas totiz vlasy!!!! :one: :cc): :s:
SHARANE+LUCINKA

ahooooj hani!!! :a: tyyyy joooo, mates je uz velkech chlap! a jak to ctu, tak jsou si s kajou dost podobny :!k: a ty kalhoty se zabakem jsou super, ty chci :-D zabka+kaja

In reply to by zabka.

nepochybuju o tom ze kaja je taky velmi sikovna holcicka :D :h:
ty kalhoty jsme dostali od jeziska (kamaradky) a kde je sehnala nevim. jsou mu jeste trosku vetsi ale uz jsem neodolala.. jsou teploucky a ja jsem do nich zamilovana :h: :s: dekujem za pochvalu

Hani on je prostě božskej :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: je tááááááák roztomilej jak je snědej to je užasný :c: Kouká taky dost chytře to určitě po mamince :s: Jste fakt šikovný ten náš pecivál sice stojí všude vleze ale dostat z něj slovo :00: to je umění :00: Tak at roste tak krásně dál a šup do roka po hlavě :dance:

Hanííí, přidáváme se ke gratulacím. Malej je moooc šikovnej a s tím zrcadlem je to jasný - je krásný a miminka mají rády krásné lidi - takže se má moc rád :h: :h: :h: :h: A to se není čemu divit :c:

Nazdárek Hani, malý je mooooc, mooooc, moooc krásný :h: :h: :h: :h: oči na něm můžu nechat :c: a taky hodně šikovný kluk jeden, ty děti nám prostě dělají jen samou radost :qu:

Ahoj Hančíí, přečetla jsem si to až do konce a věřím, že je toho mnohem víc, co už malej Matýsek umí :one: je krásnej a moc šikovnej! :k: :one: :k: At Ti dělá jenom radost, jen tak dál :k: :h: měj se krásně :dance:

Hanicko, naozaj si to krásne napisala :k: je neuveritelne jak vela toho tak male dieta zvladne :one: Matyskovi gratulujeme a uz sa na neho s Martinkou tesime na sraze :c: :h:

In reply to by janulaa

dekuju Jani, ja porad vzpominala co umi a nejak jsem se rozepsala :D Ale zapomela jsem napsat, ze se umi hrozne vztekat, zvlast kdyz mu neco nejde.. a ze si uz sam cisti zoubky.. ne ze by si je teda vycistil,ale snazi se :-)
Taky se na vas moc tesime, az konecne poznam osobne tu tvoji malou krasku a pochovam si ji.. muzu vid? :h:

je to šikulka :\x: :\x: :\x: :\x: všechno nejlepčí, roček je za rohem :cc): to to ale uteklo :||): sotva se to vyklubalo, tak už je tomu rok :h: :h:

Ten je moc roztomilej prdola malej.Já mám taky tak stejně starou holčičku a když jsem si četla to co jso tady psala tak to máme uplně stejné :)

Hani krasne jsi to napsala opravdu moc :h:
Matysek je proste dokonalej a naprosto uzasnej klucik :qu: Je moc sikovnej a uz se na Vas tesim :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky