94 DĚTIČEK

ivka222
08.01.2009

HOLKY JÁ SE PICNU,MANŽA MI ŘÍKÁ-ŽE TY SE DO NĚČEHO VRTÁŠ :s: :s: :s: :s: :s: ONA BY TO BYLA PARÁDA,KDYBYCH JE NEMUSELA ZMENŠOVAT :spid: :spid: :spid: A ADMIN ŘÍKAL ŽE DÁM DO BLOGU MAXIMÁLNĚ 40 FOTEK A TOHLE UŽ MÁM NA TŘI BLOGY :\x: :\x: :\x: :\x: A KDYBY TO NEVYŠLO TAK MÁM SUPER ZBÍRKU FOTEČEK :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: ANI JSEM TO NEČEKALA,DOJALI JSTE MNĚ K SLZÁM :r: :s: :s: :s: :s: :s:

Ivko, Ivko, ty sis to teda zavařila :s: . Ještě chvilku tady dělej reklamu a zaručuju ti, že se z těch fotek nevyhrabeš :00: :s: . No ale když tě to baví a máš čas :s: :s: :s: .....klobouk dolů holka ;)

In reply to by ivka222

Tááák, už jsem to pochopila :D Tys nechtěla fotky, ono by stačilo, kdyby jsme napsaly jen jména - ty děláš statistiku :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: ;)

In reply to by ivka222

Máš hodné dětičky, tak se ta chvilka určo najde :s: :s: :s: Já tady tadluji jen 1 rukou a malej mi přitom škube vlasy. Starší má zase problémy s chováním ve škole ..... prstě děs :c: :( :(

Ivko, jsi jednička :one: Ale já to poslala už zmenšený.Myslela jsem na tebe, jestli budeš muset pak každou fotku zmenšovat, tak tě z toho trefí ;)

I tak jsi dobrá mamčo :c: :a: Co kdybys to udělala třeba tady a dala nám pak odkaz? Zlatenko? http://idnes.rajce.idnes.cz/ Založ si tam účet třeba jako Ivka222, aby to bylo originální, vlož nás tam, popiš nás tam a pak dáš odkaz pod každičký svůj článeček, ať se můžeme kochat, co? :h:

já zmenšuji fotky všechny na jednou v ACDsee,Je to bleskovka.
Na čem ten blog děláš? A jak se jmenuje, kde ho najdem ? Já jsem udělala blog mojí holčičce a myslím tam mám mnohem víc fotek než 40.
http://hrebcuv.blog.cz/
Akorát to není moc dobrý na prohlížení fotek, nejde v nich moc jednoduše listovat.
papa, už se těším jestli tam mezi tolika dětičkama najdu tu svoji.Žana a Amálka

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: madam smekám před vámi :qu: :qu: :qu: já osobně bych s toho byla na větvi :00: :00: :00: jsi :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: a tím to tě pasuji na MATKU VEBU :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

Chudinko, mě to taky nepadlo, že to budeš muset zmenšovat. Kdyby z toho nic nebylo i tak jsi nám udělala tím nápadem radost.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka