clostilbegyt

08.01.2009

Ahojky,tak jsem si byla pro výsledky hormonů a jsem zdravá, fyziologicky taky ale nemám ovulaci,dostala sem clostilbegyt a doporučení kdy ho mam brát doktor říkal že mam začít třetí den menstruace a tady všude čtu pátý den tak nevím ale radši se budu řídit tim co říkal doktor co?a jaké máte zkušenosti s timhle práškem a otěhotnění?jinak sem zdravá tak se to snad povede:) co myslíte?snažíme se od října.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak u nás to bylo podobné. Taky jsme neměla ovu. Dr mi napsal prášky a ještě jsem dostala injekce. Začala jsem to brát taky třetí den co jsem krvácela. Když jsem skončila objednala jsem se na UTZ aby viděl jestli je tam vajíčko. Pro jistotu jsem si koupila ovu testy. A vyšlo nám to taky hned, no a dnes jsem 35+2tt. Strašně rychle to uteklo. Tak hodně štěští ať se vám to taky hned povede.

mi doktor neřekl že mám přijít na sledování folikulů,prý jsem zdravá tak věří že se to podaří a že mám za dva měsíce přijít na kontrolu a mám přinést dvě čárky:) no jen mi poradte kdy a jak se snazit kdyz nemám pod dozorem ty vajíčka:)a může to nějak ovlivnit funkci toho léku?

ahojky, tak my se snažily 12 měsícu a nic..no a ja si měřila BT a taky sem neměla ovulaci:dostala sem taky Clostilbegyt a brala ho od 5 dne,a otěhotněla sem s ním hned ;) :h: držím palečky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky