První kontrola-už nám tluče srdíčko!

08.01.2009

Ahoj Těhulky,
tak nás dnes bylo víc, co jsme na dnešek nemohly dospat a těšily se a zároveň obávaly první kontroly a potvrzení těhu. Já jsem se hrozně bála, protože naše cesta k miminku nebyla jednoduchá a o jedno jsme hned v začátku přišli.. Ale teď jsem moc šťastná a o moc klidnější, protože už vím, že je mimi tam kde má být a dokonce jsem už viděla tlukoucí miniaturní srdíčko! :girl: Nepopsatelně nádherný zážitek..
Nechala mě doma zatím do konce třetího měsíce, prý to tak bude jistější. Jsem učitelka a od dětí je velké riziko nákazy..a blíží se chřipková epidemie! Nechtěla mi dát ani vycházky, ale nakonec jsem to usmlouvala na 2 hodinky denně..
Tak jsem si Vám vylila srdíčku a teď se vrhnu na čtení Vašich novinek. Snad se tu budeme vídat pravidelně..
Zatím pá :a: :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To Tě čaká perná noc.. Jsem ráda, že neblázním jen Já! Zítra budu držet palečky!
Tak to jste si taky prožili své.. Nám se to povedlo po roce a přirozenou cestou, i když nám nedávali neděje a také nás hnali na um.opl. Zdá se mi, že je to pěkný busines! Nemám k CAR důvěru!
S tou neschopností je to sporné. Já jsem s tím tedy nepočítala, že mě nechá doma a nedovedla jsem si představit jak takovouhle přepadovku oznámím v práci.. Ale vše se dá domluvit a není nic důležitějšího než zdravé miminko! Když to máte také tak vymodlené mimiško, tak bych asi neváhala a zůstala doma alespoň do konce prvního trimestru. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jsem to brali taky jako poslední možnost. Je rozumné dát nejprve šanci přírodě..
Zítra na Tebe budu myslet a písni jak budeš mít chvilku:
Dobrou noc. :a:

Ahojky těhulko, tak to ti moc gratuluji, já jsem zatím neměla to štěstí zažít takový zážitek, když miminku začne bít srdíčko, musí to být asi opravdu nepopsatelné. Já jdu k doktorce v pondělí a doufám, že se k tobě připojím a potvrdí se, že jsem taky těhu a mimi je v pohodě. Jinak přeji vám oběma hodně štěstíčka a zdravíčka, papá :a:

gratulujíi,a tiše závidím já jdu na prní kontrolu až v pondělí a už ted nemůžu dospat :s: To ti věřím,že jsi klidnější když jsi mimi viděla,že je tam jak má být a že je mu u tebe dobře :||): To máš lepší,že jsi doma můžeš si pospat...škoda jen,že máš tak krátký vycházky,ale třeba ti je při příští kontole prodlouží.a jak se jinak cítíš?Já jsem v poho jen mě bolí prsa a chce se mi pořád spát :'zz): Opatruj se :a:

In reply to by monke

Tak to jsme na tom ůplně stejně, mě taky bolí prsa, trochu nadýmání a hrozná únava..Ale jinak pohoda, žádné nevolnosti! Asi je ještě brzy, ale třeba patříme mezi ty vyvolené, které to nepotká..
Co se týče té neschopnosti, nedala mi delší vycházky kvůli tomu, abych nechodila mezi lidi a něco nelapla. To by pak ta neschopnost neměla smysl. Je to prý velmi nebezpečné onemocnět v tomto období, kdy se vyvíjí orgány..Po třetím měsíci už to tak nebezpečné není a já se doufám vrátím do práce. Je to takové malé vězení.. A co Ty, chceš být v práci nebo doma? :!k: A jak dlouho jsi těhulka? :\x:

In reply to by sunjane32

doma na mateřský máme už klučinu (3roky)takže mám pohodičku jsem doma,o druhý mimčo jsme se snažili 3 měsíce..jinak jsem v 6tt.Jsme holky štastlivky,že nám není špatně.U malýho jsem taky byla v pohodě celý těhu.a jak dlouho jste se vy snažili?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka