Tak už mě to chytlo

08.01.2009

tak už se nám pomalu, ale jistě blíží konec.Já jsem dneska dala dohromady, deky, povlečení, vyprala jsem mantinely na postýlku, našla nebesa, hracího medvídka, kterého jsem Daníkovy kupovala v šestinedělí v německu, abych ho mohla dát na postýlku a začala balit tašku do porodnice. Jenže jsem zjistila, že je malá, takže musím koupit novou. Zítra si vyperu látkové pleny i když nevím jestli je budu potřebovat. Sice skoro pozdě, ale jsem pilná jako včelka. A co vy? Vy jste určitě daleko lepší než já, že?

Ahoj,tak to já se tedy musím pochválit,tašku mám sbalenou už 14 dní a věcičky vyprané,vyžehlené asi tak 3 týdny. Pokojíček jsme dodělali teď o víkendu.takže si to všechno jen pěkně rovnám a už mi zbývá jen čekat.....Jsem 36+2

v úterý a ve středu. Ještě jsem dokupovala nějaké věcičky a ještě čekám, že mi dorazí povlečení do postýlky, které mám přes net. Jinak už vše vypráno a částečně i zabaleno do porodnice. Jak mě teď chytají ty křeče v zádech a břicho tvrdne čím dál více, tak už raději ať jsem nachystaná. Jsem taky 35 :a:

Ahoj, ja jsem si naordinovala taky finisovaci tyden. Jsem 36tt a dnes jsem vyprala a vyzehlila posledni varku. Tasku do porodnice jsem taky zacala davat dohromady. Nam rikali, ze si mame vzit na sal jen nakou malou s par vecma a az druhy den, aby tatinek prinesl ty objemnejsi, takze chystam vlastne 2 tasky, tak aky doufam, ze v tom stresu vezmu tu spravnou :-)...normalne si je asi popisu, znam se :s:
Jinak postylku jsme staveli tenhle vikend, ale jen kvuli tomu, aby jsme videli, ze je OK, kvuli treba reklamaci, jinak by byla asi jeste v krabici. Taky jsme zkouseli cestovni postylku - to bylo neco, na to, ze ma byt cestovni, tudiz lehce a rychle slozitelna, jim to teda moc nevyslo...mame CAM a sama bych s tim mela asi co delat. No, Italove, co se dalo cekat. Tak snad bude za ty nervy stat :sick:
Takze jsme na tom koukam vsechny podobne. No ale doufam, ze mam jeste neco casu, CS bylo vcera 2.

ahojky .-) Tak to jsi čiperka! ;) :one: Já už postýlku mam postavenou dlouho, ale mam v ní pořád věci v igelitkách, no předevčírem jsme koupili komodu, takže to tam asi zítra začnu skládat. Samozřejmě neustále něco dokupuju, ted naposled lékárnu a zimní fusak do autosedačky, tašku ke kočárku... fíha těch výdajů... :00: Plenky mám z poloviny vyprané a vyžehlené - 20ks a jinak tašku do porodnice ještě připravenou nemám. Jsem ted ve 34 tt, tak doufám, že mi dá malej ještě nějakou časovou rezervu :h: :||): Už se mi s tím pupíkem nechce moc nic dělat :///: zdravím! ;)

In reply to by Lennka123

Komodu mám v plánu taky, ale tu koupím až po porodu. Naštěstí máme velkou skříň takže se tam sice jen tak tak, ale vejdeme všichni. Postýlku mám ještě u kámošky, ale ta je složená během dvaceti minut, to už máme vyzkoušený. Přivezla jsem si i fusak do kočáru, hrací deku a všechny oblečky. Ze zkušenosti s Dandou vím, že mi pro začátek kromě plínek, ubrousků a mastičky na zadeček stačí koupel, olejíček, vatové tyčinky. Jestli čekáš první tak počítej, že můžeš i dva týdny přenášet. Mě se pak malej celej oloupal, jak byl v tý plodový vodě o týden dýl. NO už aby tady ty mimísci byly. PA

Ahojky.Já si myslím,že jsme na tom podobně.Já mám teda plýnky vypraný.Budou se hodit pod hlavičku,na krmení,atd. Ale s tou postýlkou jsem o moc pozadu.Ale aspoň sem donutila manžela ji smontovat,abychom mohli nainstalovat komadu a dát do ní věci.Do tažky mi chybí akorád porodnický vložky.Jinak je v ní snad všechno....na jednu stranu se těším,až bude malej na světě a na druhou bych ho tam klidně ještě ponechala....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky