Rada o spinkani

Věroušek
08.01.2009

Holky jak to mam delat s tou moji holkou? Ona spinka cca1h pred obedem, pak i po obede a v 15h vetsinou usne a stava az v 17h. Pak ji nakrmim, vykoupu a jde chrupkat(zaviraj se ji ocicka a knoura)cca v 18:30-19h. Ale do hodiny je zase vzhuru :( Jenze mi posledni dobou potom usina zase az okolo pulnoci a me uz to nebavi :n:

no mě malej spí podobně jako tobě ale když naposled vstává kolem páté max. do osmy spinká někdy bez krmení až do rána . V kolik ti malá ráno vstává? Mě kolem osmé a příjde mi že spí nejvíc za celou dobu:-) tak snad se nám to noční spaní nák nerozjede jako vám:-(

Ahoj, já jsem to tak také měla. Pak jsem ji začala přes den budit. Odpoledne už ji nechám jenom hodinku a to nejpozději do 16hod, dýl už nenechám. a zabralo to, jde spát mezi 20-21hod. a ráno ji nenechám dýl jak do 8hod. Večer se ještě někdy vzbudí a kňourá, ale zase přestane a spí dál.

My to máme stím spaním uplně stejné akorád mi tada neusne třeba na 15 minut,ale chodí mi spat až kolem 23 hod. já vždycky padá unavou a ona je čilá jak kdyby byla čerstvě probuzená dřív mi chodívala spá tak do 20 hod,lae ted hruza už nevím co s ní,aby chodila tak jako předtím.

nenech ji přes den tolik spát, třeba jí nedávej po obědě, musíš se jí ale věnovat a zabavit jí, aby neplakala, já teď taky áďovi zkrouhla odpolední spaní, pak mi šel totiž spát v půl 11 a to u nás teda není zvykem, většinou do devíti spí a budí se kolem jedné, hodně štěstí!!!

cauky,tak ja asi nebudu dobry radce,ze :///:
ja uz si vubec nevim rady :n: uz ted se obavam vecera a to zitra mi odjizdi muzik a vrati se az v sobotu vecer......takze tady budu na ni sama :(
vcera to byl fakt nejhorsi vecer......ja koupu v sest pak dam kasi a nakojim....obcas na chvilku zaspi,ale jen tak na 15 min pak si hrajem a padne na ni unava,tak ji dam k prsu a zase treba usne na 15 min pak se zase probudi......no a zase vse dokola.Vcera usnula u prsa ve 23hod a najednou z niceho nic se vzbudila ve 24hod a rev jak blazen :r: byla k neuteseni.Manzilek ji nosil a nemohla prestat.Jeste ke vsemu zatim porad bydlime na hotelu a spi ted semnou v posteli jinak to proste nejde.A v noci serbou haze a mele to je sileny.......
Jak uz jsme si psaly proste musime asi vydrzet :(

Věroušek

In reply to by terinka

Co delate nahotelu? No tak ji treba nedevej tak casto k prsu. Treba te trenuje a me te misto dudlika. Ja uvidim dneska. Ted jeste spi ale po koupani ji nedam spat jak chce ale budu ji trapit a treba vazne vytuhne treba ve 20h a uz se neprobudi

In reply to by Věroušek

ja uz nevim kdo tady co vi a co ne :s:
nastesti to neplatime my :qu: ale muzikuv klub.........a s tim placem no bydlime tady v jedny budove a malokdy tady nekdo bydli asi jim na recepci rovnou rikaj jestli jim nevadi detskej rev :!k:

Věroušek

In reply to by terinka

Aha tak to mate dobry. No ja si myslim, ze vetsine lidi plac deti vadi, tak proto se ptam :) Ale jestli mate, tak hodne recepcni, ze je rovnou varuji, tak je to ok.

Ja se vzdycky chtela strasne podivat do skotaka :girl:

In reply to by Věroušek

to byla sranda nevim jedt jim to rikaj...... :s:
tak prijed ;) ja tady zatim nikde nebyla nemeli jsme auto a muzik se teprve uci ridit na pravo je to mazec :00:
ale je tady prej krasne uz se tesim na vylety :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky