Holky moje olomoucky, kde jste kdo???

08.01.2009

Pojdte pokecat bo ja uz se z toho cekani na mimco zblaznim!!!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tož dík :-) tak uvidíme...

Pro katalinkac: Kdy si měla termín porodu? Pokud jsem dobře pochopila, tak asi chvilku přenášíš....tak hlavně ať už se dlouho netrápíš...to čekání musí být strašně únavné...hodně štestí. A ať miminko roste do zdraví...to přeji samozřejmě všem!!!!

In reply to by Gecitkka

Ja mela termin porodu vcera...neni to zas tak dlouho po terminu...ale vsichni me strasili, ze to bude driv - nejdriv ze do vanoc uz budu doma i s prckem, pak ze mezi svatkama a pak na na novy rok...a dnes je 8.1. a prcek se zrejme ven jeste nechysta....a ja uz od toho 15.12. jsem nervozni a nachystana, kdyby neco....a nakonec prenasim....tak doufam, ze uz brzo :||):

Děkuji za odpovědi, tak to je super, že dělá i fotky...to si taky nechám jednu do albíčka. Je to teda ale pěknej bordel, že si za to bere takový prachy...ale zase je to soukromník, tak z něčeho žít musí.
Tak snad bude vše o.k.
Myslíte, že by mi mohl říct ve 12 +2 říct pohlaví miminka? Asi brzo co?

In reply to by Gecitkka

Podle me ti pohlavi rekne ( hlavne u chlapecku je to poznat celkem brzo a byva to vetsinou temer na stopero), holcicky se poznavaji hur, ale zeptat se muzes...ta kamoska byla taky na genetice ve 13. tydnu a rekl ji, ze to bude s nejvetsi pravdepodobnosti holcicka.... Mne to ve fakultce bohuzel nerekli, ale asi to bude tim, ze jsem se neptala :///: Rekli mi to stopro az ve 20. tydnu....ale Polak to pry rika driv, toz uvidis :-)

Tady je někdo z Olomouce....super :-) Tak to se tě můžu zeptat pokud ti to nevadí, jestli jsi byla na genetice u pana Poláka??? Co vše dělají na testech v prvním trimestru??? Mě jen na gyndě pan doktor odebral krev a řek že to polákovi pošle. A je pravda, že se za genetiku u něj platí 1600,- Kč?

Děkuji moc za odpověď

In reply to by Gecitkka

Ahojky, já byla na genetice v 1.trimestru u dr. Poláka v prosinci a platila jsem 1.400,-. Dělal mi jen utz přes bříško a pak to porovnával s krví, kterou mu tam poslal můj gynekolog. Akorát mě mrzí, že jsem se ho nezeptala na pohlaví, kamarádka tam byla dnes a řekl jí, že bude mít na 95% chlapečka.

In reply to by Gecitkka

tak to ti muzu rict naprosto presne mě tam poslala dr.aldhabbahová moje gyndarka k dr.Polákovi v 18tt na fecho miminka,a nechala jsme sihne dudělat 3D fotku za 200,a mam ji zaramovanou,i mi rekl pohlavi,tak to bude chlapeček,no a je prijemnej ten pan doktor,je videt,ze ho to avi a je t profik...bylskvelej...
jinako te genetice bohuzel nic nevim...ale je to mozny,je to soukroma ambulance

In reply to by Gecitkka

Juu, ja byla na genetice ve fakultce a tam jsem neplatila nic....u polaka byla nedavno moje kamaradka a rikala, ze za to platila tusim 1300kc, ci nejak tak.... No a v tom prvnim trimestru se na genetice dela rozbor krve (coz to uz ti teda asi dr. odebral) a pak ti delaji geneticky UTZ, kde se koukaji na celkove rozmery mimca - na sijove projasneni, meri obvod hlavicky atd..

In reply to by Gecitkka

Juu, ja byla na genetice ve fakultce a tam jsem neplatila nic....u polaka byla nedavno moje kamaradka a rikala, ze za to platila tusim 1300kc, ci nejak tak.... No a v tom prvnim trimestru se na genetice dela rozbor krve (coz to uz ti teda asi dr. odebral) a pak ti delaji geneticky UTZ, kde se koukaji na celkove rozmery mimca - na sijove projasneni, meri obvod hlavicky atd..

In reply to by tehnoikstreeme.go

Hello!!No konecne.....ja uz jsem na ohrabky :r: malymu se ne a ne chtit ven :-( A jak jsi na tom ty?? Pujdes na olomoucky sraz toho 2.unora?? Jo, videla jsem, ze ses ptala na nejaky fotky ze srazu - vim, ze je sem vkladala Blue Jane, tak si zkus najit jeji clanky, tam to urco najdes....nasla bych ti to, ale me dnes jedou tyhle stranky jako snek, tak nevim, co zas je...A navic se mi nejak ztratilo to okynko pro hledani :?

In reply to by katalinkac

takty uz prenasis a kdy budes rodit,jako ve fakultce te uz nenechali?ja to mam az v unoru porod,ale až 15.2.,ale na sraz asi nepujdu,na zadnym jsme ještě nebyla,ale spíš jsme ráda,že žiju ,dneska jsme spadla a jsme ráda,že je malej v poho,kope..a někde se v tomto počasí s tím panděrem hrabat při mé šikovnosti,ještě budu rodit z gibsem:)))nebo melem?gibsnem?:)))ja to okynko taky nevidim,a tyk mi to nejak nejde

In reply to by tehnoikstreeme.go

To je divny, pac to okynko bylo vlevo uplne nahore a uz tam neni :-( Takze ted nevim, jak to mam udelat, kdyz chci neco najit..... Tak to je blby, no ja prave taky nevim, jestli vubec na ten sraz budu moct, pac jsem si myslela, ze malyho uz budu mit u sebe a bude mit aspon ty ctyri tydny, abych s nim mohla nekam vyjet a tak...ale kdyz se mu nebude chtit i nadale ven, tak bude mit chudak dva tydny a to teda nevim nevim....... Rodit budu ve fakultce ( teda pokud to pujde, pac maji pry porad preplneno), a ja mela termin vcera, takze prenasim jeden den, dr. rikala, ze pokud se malej nerozmysli sam, tak pujdu pristi sobotu na vyvolani...tak doufam, ze si da rict :-( vyvolavani me teda moc nelaka :n:
No davej bacha na ty pady!! U nas u vchodu to mame vykachlikovany a klouze to taky jak blazen, takze ja vychazim ven jen minimalne ( vetsinou jen se psem na 10minut na vyvenceni) a pak zase rychle domu do teploucka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky