Oční kanálky...

08.01.2009

Ahojky, všechny s Kubíkem zdravíme! Nejdříve se pochlubíme, že jsme včera byl na 3měs.kontrole a máme 6,30 kg a 64 cm... jo jo macínek a to papá jen od maminky :hu: .. . a teď dotaz... Nebyla jste holky/maminky prosím některá s miminkem na očních kqanálcích? Kubíkovi stále hnisá jedno očičko, doktorka nám řekla, že když to nezmizelo, tak musíme na propláchnutí kanálků.. Prý je to dost drastické??? V úterý jdeme do Boleslavy do nemocnice. Jak dlouho to trvá??? Docela se bojím :r:

Já ti bohužel neporadím, ale aspon potěším.. :) .Máš mooc roztomilého Kubíčka... :c: , mně nepřijde jako macínek, je tak akorát... ;) .

In reply to by Danka

Díky. No on někdo říká, že má hodně, ale mě také přijde akorát. Moj nej kamarádka rodila 3 týdny po nás, má holčičku a ta má 5,20, tak mi to přijde akorát, je to holčička a je a 3 týdny mladší a to kilo rozdíl je normál...

Ahoj, staršímu Filípkovi pořád teklo jedno očičko už od porodnice. Poprvé mu to profukovali v necelých 2 týdnech a ještě kolem 2 měsíců.....nechtěli, abych byla u toho a bylo to rychlé, ale s příšerným řevem...příjemné to asi není! Stejně mu to nepomohlo a zbavili jsme se toho až kolem půlroku. Slyšela jsem, že se to nemá provádět a do 1 roku to zmizí, nebo to až pak propláchnou (nebo profouknou :? ). Nám ale na výběr nedali.
U Honzíčka,NAŠTĚSTÍ, tento problém nemusíme řešit!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky