Ahojky lednáčci... Tak se pochlubte jak jste na tom s vahou na konci těhu?????????? A co jinak...

05.01.2009

:a: Ja jsem na konci 39tt a mam 6,5kg nahoře... Tak snad uz nepriberu...:-))).... :a\|:
Taky se tak tesite na mimisky jako ja, az se vam :||): z briska.....? Zaroven me desi ze by mi museli porod vyvolavat protoze prvni termin mame uz za sebou a druhy je 14.1.,tak snad to pujde prirozene,no uvidim zitra na kontrole.... A hlavne taky aby partner stihl byt u toho..... ;) :///:
A co vy????????

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj holky, vubec si zadna nedelejte starosti. Ja jsem 39+2 a mam brutalnich 26kg nahore. Pri prvnim tehotenstvi jsem mela 21kg a to jsem se zaprisahala, ze tentokrat to tak nebude a hle!!! Pravda je ze jsem otekla jak nikdy,kotniky nejdou videt, spis to vypada jak dva kuly a ruce nemuzu ani dat v pest. No kazdopadne Jezisek prinesl Orbitrek, tak se uz nemuzu dockat, abych do leta zas byla ve forme. Mejte se krasne a vsem preji lehkej porod.

mám nahoře a vůbec mi to nepřijde. :dance: Cítím se dobře...první termín mám ted v sobotu 10 ale vidím to spíš až na ten druhý který mám za týden v neděli 18.1. kéž by to bylo rychlý a nepřenášela jsem...tak se mějte ať jsou ty poslední dny co nejvíc pohodový :one:

Ahoj,
tak já jsem dnes 38+1, nahoře 13 kg, cítim se dobře, nic mě nebolí (teda v rámci možností, samozřejně v překulování v noci neni úplně ono :) ) a na porod to zatim nevypadá - termín mám 20. ledna. Křivka v pondělí byla absolutně rovná :cc):

Ahoooj,
tak já jsem dnes 38+2 a mám +16kg. Asi to není ještě konečný číslo.... :-((
Mám dvanáct dní čas, takže bych to viděla tak, že mé nervy to do termínu vydrží.. :-). Bojím se, abych pak netrpěla nějakým extrémním strachem..., že se to blíží, člověku nic není a neví dne, ani hodiny... :-))

ahojky, já mám termín 17.1. přibrala jsem tak 10kilo. zatím se jako velryba necítím, na kontrolu jdu v pátek, na odběr krve a tak.ať se daří!

ja jsem 38+4 a pribrala jsem asi 13 kilo... to mi neprijde nijak moc, ani se necitim zatim jako slon nebo neco podobneho:-))) Pohybuju se taky docela v pohode, vcera jsem uklizela snih s malou nadeji, ze by to prdolou mohlo pohnout - ale s ni nepohne nic. Termin je termin a kdo by spechal do te zimy, takze ji i chapu:-)))

Jenom 6,5 kg ? jeeee ty se máš :( já jsem 37 tt a mám 17 kg nahoře, prostě mi holt chutná a o sladkém ani nemluvím :))) čekám že možná vylezeme dříve než +- 25.1, zítra mám poradnu v porodnici tak uvidíme co mi řeknou :) ale je fakt že s tím pupkem se už nic nedá dělat, jen funím,a strašně mne bolí převalovaní se z boku na bok když spím...je to děs :)

ahoj, tak já mám 18 kg nahoře - teda tolik bylo minulý týden, zítra jdu na kontrolu tak snad to víc nebude, už je toho hodně. Zítra mám první termín a druhý v neděli, ale nic se neděje. Tak fakt nevím kdy porodím. Přála bych si rychlý a pohodový porod, ale to asi každá co?! s tím aby to partner stihl mám stejné pocity jako ty. Teda ty jsi málo přibrala to máš super, já tu mega prdel budu shazovat sto let.
Hele Žanet, opovaž se předbíhat!

ahoj. já mam nohoře 16 kg a doufám že už to nebude moc termín máme příští čtvrtek 15.ledna a na miminko už se moc těšíme :-) ve středu jdeme na kontrolu tak uvidíme jestli se mu chce ven nebo jesště ne :-)

Tak to já jsem přibrala 16kg, aspoň v pátek to tak bylo, uvidíme zítra na váze v poradně, kam až se to zase posunulo. Ale byla jsem před těhu dost vychrtlina, tak doufám, že to půjde rychle dolů. Mám v plánu i nějaký to cvičeníčko, plavání a brusle na zpevnění. Jinak jsem už dost otrávená, termín před 6 dny a po mrňousovi ani vidu ani slechu. :00:

to já mám nahoře 17kg,ale hlavu si z toho opravdu nedělám.Však ono to pak půjde zase dolů.Na malýho se těšíme opravdu hodně,ale ještě si musíme chvíli počkat.Termín máme 23.1.Teda první máme už 15.,ale já automaticky radši počítám dýl,než abych se pak stresovala.

tak já jsem v 38.t. a mám navrch 13kg - doufám, že už to teď moc nahoru nepoleze. Jenomže jak se doma teď nudím, pořád bych něco jedla:-( Už aby ten prcek byl na světě!

tak já mám termín 30.1. a nahoře 11kg,už by se to mohlo pomalu zastavit ale myslím že budeme mít taky macíka. :s: :a:

ahojky, ja mela 15 kg nahore a dva tydny pred porodem jsme pribrala jeste 3kila-hruza-byla jsem cela otekla-byla to jen voda. a ted, tri tydny po porodu mi zbyva shodit 5, ale kojim, tak snad to pujde dobre.
kde budes rodit? Ve Vyskove? Já tam byla strasne moc spokojena! :-)

In reply to by Pavčík

Gratuluji moc k holcice.... :qu: :girl: ...........Jj taky me ceka Vyskov.... Si rikam kdy to teda prijde,zatim mam jen sem tam poslicky a CS na 3. Uvidim zitra.... Byla jsi na nadstandardu nebo obyc pokoji? Ted je tam celkem natresk..........

In reply to by renka

Moc děkuji :h: ja jsem byla na nadstandartu..nechci byt nejaka fiflena, ale na tom obyc pokoji byli ciganky a chodili kourit snad kazdych pet minut a byl tam strasny smrad!! ja rodila v nedil a ve ctvrtek jsem na ten pokoj sla, protoze se tam ucilo koupání miminek,no myslela jsem ze me omejou, jsem jim tam uplne brutalne nadala, ze nebudu zabijet svoje ctyrdenni díte...sestricka na me cucela a rekla mi at jdu teda vedle do pokoje a ostatni maminky se ke me pridali..
Ja si ten nadst. pokoj nemuzu vynachvalit, navsteva mohla prijit kdykoliv a mohli tam byt se mnou i pres noc, je tam moznost pristylky. Byla jsem na pokoji za 700 na noc.
Jo a porod byl strasne moc fajn:)
http://www.mojetehotenstvi.cz/pavci-hlasi-navrat-s-natalkou

In reply to by Pavčík

Jj cetla jsem tvuj porod a bylo to fakt dojimavy az sem skoro plakala.... :§) .... Uz aby to bylo taky za mnou....
Taky bych chtela nadstandart,ale mam strach jak to pujde,rodicek je tam ted strasne moc... Tak snad se postesti.... Vy hlavne uzivejte s malou zdravicka a at jste moooooc spokojeni, vsichni tri..... :) Jsem zvedava co mi reknou zitra na kontrole..... :///:

ahojky, ja mela 15 kg nahore a dva tydny pred porodem jsme pribrala jeste 3kilo-hruza-byla jsem cela otekla-byla to jen voda. a ted, tri tydny po porodu mi zbyva shodit 5, ale kojim, tak snad to pujde dobre.
kde budes rodit? Ve Vyskove? Já tam byla strasne moc spokojena! :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jééé, ty jsi přesně jak já. Zítra taky začínám 40tt, CS dnes na kontrole bylo 4, a nahoře mám taky 16 kg.Jenže tobě to CS hezky skočilo. Já už ho měla 4 i minulý týden a dnes mi pan doktor řekl,že to na porod zatím vůbec nevypadá....

Ahojky, tak já mám druhý termín dneska a váha +16kg!! Nevím, kde jsem k tomu přišla, ale malá bude asi macík a taky mám v sobě hodně vody.
Jinak já se taky bojím vyvolávačky, ale ty máš před sebou ještě pár dní k dobru, tak se ničeho neboj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka