Sportovní kočárek

08.01.2009

Ahojky Těhulky, vím že diskuzí o kočárkách je bezpočet, ale neporadíte někdo. Jsem aktivní maminka a budu mít uplnýho malýho mimíska přes celé léto. Tak bych si radá vybrala kočárek s ruční brzdou, abych mohla bezpečně na kolečkové brusle a taky potřebuji aby korbička nebyla malá, když budu mít v zímě už poměrně větší miminko s fusakem, nějak nemůžu nic takového najít, když se mi něco líbí tak to má většinou malá kolečka, nebo je to bez té brzdy. Moc děkuji za radu předem aktviním maminkám.

já jsem taky aktivní mamča,mimi mám od prosince a máme za káru Xlandera-jsem s ním nadmíru spokojená a Štěpánka také,všude se vlezeme a odpružení je super

Ahoj,
ja jsem nakonec objednala nemeckej kocarek Teutonia Spirit S3 s vloznou taskou, ale maji i korbicky. Hodne me presvedcili v obchode, zkousela jsem s nim jezdit i na dvore obchodu, ale co je hlavni, doporucila mi ho moje kamaradka. Rikala, ze ho celkem "rasí" na horach, jsou taky dost aktivni, a ze uplna parada. I jeji manzel musel uznat, ze vybrali dobre, a to se moc k miminkovskym vecem nevyjadruje.
Nevyhodou je samozrejme cena, je ponekud drazsi. My to vyresili tim, ze jsme si ho objednali v Nemecku (taky na radu techto znamych). Vyjde tam o dost levneji. I kdyz s dnesnim kurzem 26,5 nam to trochu huplo nahoru, ale i tak se to vyplati vic (3kombinace za 21,000,-). Jim to jeste vychazelo za 23 a to byla teprve uspora. Vzali jsme k tomu i jejich autosedacku Tario, ktera se v testech bezpecnosti v Nemecku umistila na spicce. Otazkou zustava servis, jak moc je to potom slozity, ale to hodlame riskovat :-)
Tak hodne stesti pri vyberu!

In reply to by marie.kost

Ahoj, my máme Jané Slalom Pro 2008 a je super, na brusle ideální, korbička není ani velká, ale ani malá, řekla bych akorát, akorát trojkombinace nás vyšla na necelých 25 tis. se vším všudy, my si tedy vybrali tu nejdražší barvu. A k dotazu, zda se vejde do Fabie, tak nevejde a to má ten spodek dobře složitelný, vzadu v kufru vozíme podvozek a na zadních sedačkách korbičku, když tam dáš i autosedačku, tak se tam nevejde už nic. Což je problém. Kamarádka má jiný kočárek, také dobře složitelný, taktéž Fabii a také se jí tam nevejde obojí do kufru. Tak nevím. Jinak ten co sis vybrala, je také moc hezký.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka