Ahojte holky

08.01.2009

tak jsem se taky konecne odhodlala zaregistrovat. Vzdycky jsem si akorat tak cetla, ale tak si rikam, proc to s nekym nesdilet..
Nejdriv asi napisu, ze se s manzelem snazime tak asi rok, teda pred rokem jsem vysadila antikoncepci a asi pred 3 mesici jsem si zacala pomalu delat hlavu.. No i kdyz po 8 letech s HA to jeste asi trochu potrva.. Nejhorsi je vzdycky to cekani a pak bum a zase nic.
No uvidime, jak se rika, nemyslet na to... ale jak?

tak zatim pa M.

Ahoj vítej mezi námi. My se snažíme 5 měsíců. Ha jsem přestala brát předloni v prosinci a po 8 měsích nebrání jsme začali zkoušet. Už jsem taky byla u dr. a ten mi řekl at to ještě chvíli zkoušíme a v březnu mám přijít a budeme to nějak řešit. Jinak já beru calibrum babyplan a vitamin e. Manžel bere vitamin e, Q10. Bereme to první týden. Já tedy babyplan beru už od října. Tak držím aplečky at ti to co nejdříve vyjde... :qu:

Moc tě tady vítám a přeji ti, aby jsi brzo přeskočila k těhulkám. Máš pravdu, to čekání je hrozný, já to mám dostat v úterý, mám takový tušení, že by to teď mohlo vyjít, ale nechci si dělat zbytečný naděje, nezbývá, než čekat na mrchu, zda přijde nebo ne, urychlit se to bohužel nedá:)Hanča

In reply to by muchomurka 007

Nemám, to jsem já, když jsem byla málá, bohužel:) My se snažíme teprve 3měsíce, ale první dva jsme to nijak neřešili, jen jsem na doporušení doktroky brala kyselinu listovou. Tenhle měsíc jsem si začala jen tak pro zajímavost měřit BT, potvdila mi moje tušení ohledně ovulky, teď už ji bez´pečně poznám, tak uvidím zda v tom budu pokračovat i nadále. My ovulku měli přesně na Silvestra, tak jsem to s alkoholem moc nepřeháněla, přeci jen co kdyby. Hanča

Ahojky,vítám tě mezi snažilkami a přeju abys brzy přestoupila k těhul´kám :qu: Já si každé ráno kafíčko dopřeju, alkohol nepiju, takže v tom propblém není. Z vitamínů beru kyselinu listovou, tu tady skoro všechny doporučují :\x: Taky jsem si objednala zázračný bylinky od pana Jukla, tak doufám, že ty zaberou a konečně se povede :||):

In reply to by Ádís

Zazracne bylinky od pana Julka? Jsou to nejake cajiky?
ja jsem si taky nedavno objednala dva cajiky, jeden z malinovniku a kontryhelovy. No musim rict, ze ten malinovnik se neda, i kdyz do toho dam poradne medu, tak to skoro vypit nemuzu. Ten druhy je celkem chutny.
asi ty bylinky pana Julka budou neco podobneho?

Muzu se zeptat na tu Mojzisovou, kde jsi nasla ty cviky? Bydlim totiz v Nemecku, tady asi na to nebudou zadni specialiste..:) To muze clovek cvicit i sam, ne? Nemusi navstivovat odborniky?

Ahojky, taky tě tady vítám... :a: ... no pokud máš nějaký problémy s cyklem (třeba nepravidelnost) tak bych si k doktorovi zašla co nejdřív..... pokud nemáš problémy, tak je to jen na tobě, jestli chceš čekat nebo ne... :a:

In reply to by lulubar

No ja byla u doktorky predtim nez jsme zacali, rekli mi jenom o vitaminem, vzala krev, atd. Pak jsem ji volala, rikala, ze je vsechno v poradku, zdrava zenska a ze se tak po pul az roce mam zase stavit.
Problemy nemam zadne, Cyklus tak presny, ze bych nekdy uvitala i trochu spozdeni:) Aspon usetrim na tehotenskych testech..:)
S temi 29 lety, nemyslim, ze by ti uz tikaly hodiny. me je 28, a nejak nemyslim, ze by byl problem ve veku, nebo jsi slysela neco jineho`?
Holky, `v te nasi dobe snazeni` pijete kavu, alkohol? Nemyslim, ve velkem mnozstvi, jednu kavu rano, nekdy sklenicku vina? Nebo uplne ne? Jedna kolegyne v praci proste prestala uplne pit jedno i druhe. Ja si rikam, jestli to bude trvat dalsi rok, nebo i vic, tak se mi to uplne vypustit nechce? Jak je to u vas?
U te doktorky se asi objednam a uvidim, co mi rekne.

In reply to by muchomurka 007

Tak alespon,že máš ms přesnou..to je taky dobře :)
Nejspíš pošle manžela na spermiogram a možná ti doporučí měřit Bt.
Já vím,že 29let ještě jde,ale přece jen..už by to mohlo brzy vyjít,doufám :)
To kafe a občas alkohol..já si teda dám...když alkoholičky a nebo i fetačky otěhotní v poho a pak i mimi je zdraví,tak jedna káva denně a občasná sklenka mě snad nezabije a ani tomu mimi až tam jednou bude neublíží.

In reply to by Lidussinka

No, to jsem rada, ze to taky tak vidite. Jinak by to asi ani neslo, to by clovek nemel v hlave nic jineho, jenom by pri kazdem kroku myslel, co zas udelal spatne.
Jak dlouho se uz Lidus teda snazis?
Jedna kolegyne v praci, ktere je 38, taky otehotnela. Dala mi tip: dovolena v Thajsku a pekne trikrat denne se mazlit a bum prijela tehotna (jejimu manzelovi je 63!)
Ono bude na te dovolene asi neco pravdy, slysela jsem to uz hodne kamaradek, ze otehotnely prave na dovolene..
Jake vitaminy berete? A berou taky nejake vasi chlapi? Jak na to koukaji, taky jsou z toho na nervy, nebo uplne v klidecku?
No ten muj to nejak moc neresi, rika, ze az to prijde, tak to prijde a tim, ze clovek na to mysli, tomu taky nepomuze. Chtela bych mit jeho klid:)

In reply to by muchomurka 007

My se snažíme celkově rok a půl.Beru vitamíny Calibrum Babyplan a pila jsem dva měsíce kontryhelový čaj..teda já ms mám pravidelnou,ale chtěla jsem zkusit co to udělá a přijde mi,že mi to ten čaj spíše rozhodil,tak už ho nepiju.Jinak přítel má spermijky nadprůměrný,ale stejně bere vit C+zinek..o všem si povídáme a když cítím ovu celý nadšený se do toho hrne :s:
Na dovolený jsme byly předloni ve Španělsku ,to jsme se snažily teprve chvilku a nic,ms přišla úplně přesně,tak nevím.Snad to půjde po tý laparce :)

In reply to by muchomurka 007

Tak já beru jen kyselinu listovou, pan doktor mi řekl, že takový ty vitaminky pro těhulky mám papat v případě, že chci porodit 5-tikilový dítko :s: což nechci, takže jen kyselinu... manža zatím nic nebaští, ale dívá se na to celý snažení ohleduplně.... dokonce mi kontroluje čípek :s: :one: ... a jelikož jsem se rozhodla a na netu si našla dnes cviky Ludmily Mojžíšové, ale spíš abych dostala do kondice záda než kvůli otěhulení, tak mi manža říkal, že pěkně bude cvičit se mnou abych v tom nebyla sama :c: je to moje zlatíčko :a:

In reply to by muchomurka 007

Tak je dobře že jsi tam byla, ale jestli to už delší dobu trvá, tak bych se tam objednala.... chvilku potrvá, než tě vezme a aspoň budeš vědět co a jak.... ;) jinak k těm věcem, já se snažím absolutně neomezovat... takže kafíčko mám každý den, někdy i 2x denně a vínečko si dám občas taky.... samozřejmě jen skleničku, nevypiju každej den litr denně :s: .... jenže já se snažím teprve 3 měsíce a už tak mi doktoři kvůli alergii a tak zakazují fůru věcí, tak mi řekli, že tohle si mám dopřát.... že by to tomu nemělo vůbec vadit... ;)

In reply to by muchomurka 007

Ahojky,to záleží na tobě,ale mě je 29 let(tak bio hodiny přímo bouchají :s: ) a tak jsem dr řekla,že se snažíme rok(trochu jsem lhala,bylo to třičtvrtě roku)doporučil mi měřit si bazální teplotu a zhruba po 4 měsících se podařilo,bohužel to nevydrželo.Tak jsme si řekly,že to necháme být a když se jednou povedlo,povede se zase a už je to půl roku a nic,tak jdu v lednu na laparoskopii a pak do CARu v Teplicích a uvidí se co dál.Takže celkově rok a půl a kdybych věděla,že to tak dlouho nepůjde zašla bych za ním dřív a klidně lhala..jenže to člověk nikdy neví a já si naivně myslela,že na to párkrát hupsneme a bude to :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky