Přibírání!!

08.01.2009

Ahoj holky, tak si vám musím vylít srdíčko- během posledních 4 týdnů (končím 24.týden) jsem přibrala celé 3kg! :r: Celkově už mám nahoře 7kg :( a to jsem ze začátku těhu moc nepřibírala, neb mi bylo pořád špatně. Teď mám pořád hlad a něco do sebe láduju. Snažím se sice krotit, ale moc to nejde :n: ... Připadám si jak kulička, doslova cítím, jak se obaluju. Nejvíc samozřejmě stehna a zadek - klasika. Už mám nohy jak vzpěrač první kategorie :s: :00: :r:
Taky má někdo z vás zkušenost s takovou žravostí?? A jak jste na tom s váhovým přírůstkem?
Děkuju za případné reakce a přeju všem hezký a pohodový den- a hlavně někde v teplíčku :)

Ahojky maminky já jsem ve 24.týdnu a měla sem naposledy 3,5 kg na hoře ale jsou to 4 týdny teď v pondělí jdu k doktorovi na kontrolu ale podle mě mám teď dohromady tak 6 kg nahoře,nějak nepřibírám u mé první sem měla snad už 9 kg nahoře tak doufám že to půjde takhle dál a nepřiberu nějak drasticky.jinak názor mám ůplně stejný vyprdněte se na nějaký diety na ty je čas po porodu hlavně že se maličký má dobře :-)já sice večer už taky nějak neplácám vše dohromady ale to jen proto že mě dost pálela žáha tak se snažím krotit ale někdy to prostě nejde takže nějaká ta sušenka a nebo brambůrky :-)

já jsem ve 23tt a mám nahoře 9kg :r: za poslední měsíc jsem přibrala 4kg, je to hrůza jak to leze nahoru a to podle mě bude ještě hůř.. ale hlavně, že se mají miminka dobře, aspoň budou zdravý a my to pak shodíme hned po porodu, uvidíš :one:

Hele holky nedělejme paniku, prostě jsme každá jiná a musíme pro mimčo něco vydržet a objetovat. Já jsem přes Vánoce přibrala 5 kg a to taky nechápu jak je to možný, protože mi tvrdlo bříško tak jsem ani nepekla a libovala si v ovocných misách a to večer se snažím už dát jen jogurt abych žaludek trochu oblafla. Takže ve 24. týdnu můj přírustek na váze je celkem 13 kg což je prostě hrůza :jawdrop: . Už si ani nelehám večer do vany protože se bojím že s ní i odejdu :///: . Ale nadruhou stranu malej je asi spokojenej a s váhou budu zase bojovat až po porodu, ale su zvědavá jak moji oblíbenou jízdu na kolečkových bruslích budu praktikovat s kočárkem a ještě se psem ale nějak to dopadne takže holky hlavy vzhůru a do bikin budem zase kočeny ;) :a:
Lucka a Rudík v bříšku :cc):

Ahojky,
já jsme 23+5tt a za poslední týden mám taky kilčo nahoře. Už se trochu děsím, až zase příští týden vlezu na váhu. Naštěstí jsem začala přibírat takhle rychle teprve teď, takže zatím mám nahoře "jenom" 5 kg, ale obávám se, že do konce těhu přiberu víc než jenom dalších 5, která jsem "plánovala". Tak uvidíme. Možná mi jenom chyběl stres v práci a až se to teď vrátí zase do zajetých kolejí (žádné válení se doma, ale 5x v týdnu do práce), tak to třeba nebude tak rychlé :-) :00: Na žravost můžu doporučit pouze jednu věc a sice mít poloprázdnou lednici. Když tam "nic" není, tak je to dobré. Takže vždycky koupím jenom něco manžovi k snídani a sváče do práce a vím, že to sníst nesmím a nic dalšího rychlýho tam není a vařit se mi většinou po návratu z práce už taky nechce, tak je klid :s:

za všechny vaše příspěvky :) , moc mě potěšily! :k:
Já vím, že v tom nejsem sama, ale tak nějak to na mě dnes dolehlo, když vidím ty krásné štíhlé maminky, kterým narostlo fakt jen to bříško a jinde nikde nic. Ale člověk nemůže chtít všechno a jak tu už několikrát zaznělo, nejdůležitější je, že se těm našim milovaným uzlíčkům v pupících dobře daří. :h: :cc): Co bychom pro nevydržely, že jo? ;)
Tak ještě jednou krásný den a díky všem! :k: :a:

In reply to by Bambulina

Ahoj, ja jsem 36tt a mam nahore 17kg...a jako koule jsem :-)
Nu coz, nenadelam nic, nakonec jsem rada za tech 17, pac moje mama mela nahore 30, coz si teda nedokazu ani predstavit.
Kazdej mesic nabiram 3kg, takze hranici 20kg asi prolomim...:-(

Ahojky, já jsem také v 24 týdnu a už jsem přibrala 9kg. :-( Také mě to docela děsí, ale před těhu jsem byla dost hubená a když to po porodu všechno neschodím, tak mi to nebude ani moc vadit. Každopádně mi je jasné, že celkový váhový přírůstek bude asi hrozný.
No, ale hlavně, že se má princeznička dobře :-)

Neboj, to je uplne normalni! Ja jsem na zacatku tricateho tydne a mam 14 kg hore, a zacalo to taky pozdeji. Tedka uz Ti to pujde nahoru asi rychleji, tak se nelekej a bud rada, ze ma miminko dobre hnizdecko! Po porodu se kolem neho tak nalitas, ze to budes mit brzy dole a kdyz neco malo zustane, tak jako pamatka na mimi. Jsou daleko horsi veci, ktere te mohou v tehu potkat, tak se takovymato drobnustkama vubec netrap a bud stastna mamina!

ahoj Bambul!tak ja te potesim-jsem 26.tt a mam nahore uz 10Kg!!!!a absolutne nestiham pobirat, jak je to mozny??!?oze opravdu nemam tehotenstvi ala "co najdu to sezeru"-naopak-od zacatku tehu si dost hlidam co a kdy jim, aby ze mne nebyla totalni prasnice, oze jsem byla uz dost "marena" uz i pred tehotenstvim(moje normal vaha byla 68-70kg a jeste nez jsem otehu, tak jsem se zvladla vyprasit na 72kg, coz je i moje prisita startovni vaha v tehu prukazce :n: ..a ktomu ted jeste +10kg!!!!)..takze jsem se zarekla, ze takhle to dal nejde, oze bych jinak sla rodit s +20kg a byla bych jak koule a pak ze mne byla rozkydana mamina..takze jsem ted na diete-nee nic drastickyho, ale proste se hlidam-snidane ovoce a jofurt, svacina jablko, obed testoviny, ryze nebo maso se zeleninou a pak uz nic a jen vecer v 18,00 mam vzdy povolenou pulku pomela:)..chodim teda spat s hladem, ale funguje to spon na stagnaci vahy-uz nekolik dni jsem porad na stejno, zatimco predtim jsem kazdym tydnem(snad i dnem)nezadrzitelne pribirala!!..dala jsem si, ze tak 6tydnu si udrzim vahu a nehu se vic nez o pul kg!!tak snad to pujde!?

In reply to by nathali

Nathali, byt tebou tak bych s timto postupem zacala az po porodu. Telo si behem tehu rika co chce a bere co potrebuje, dela to pro tve miminko! Maminy, neblbnete! Myslete nejdriv na miminka a pak na sebe! Az nebudete mit mimi v brise tak si experimentujte jak chcete, ale s jakymakoli dietama v tehu absolutne nesouhlasim, navic kazdy dietolog i lekar vam rekne, ze je to nebezpecne! Samozrejme nerikam, ze se mame prejidat! Jdete radsi po veceri kazdy vecer na vychazku a uvidite jak se vam ulevi! Nesidme nase miminka a tesme se na ne i s kilama navic, vzdyt je to prece uplne normalni!

ahoj já jsem taky jako ty 24+1 a mám nahoře taky sedm kilo, snažím se nepřežírat,ale pak přijde chuť a týdenní snažení je v trapu, asi to tak má být, tak se tím moc netrap, hlavně jestli miminko je v pořádku. Měj se fain a utěšuj se jako já, že to pak SNAD zhubneme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka