Pomóc!

08.01.2009

Holky pomóc. Potřebuju rychle poradit. Včera jsem si dělala ovu test asi ve 14h a měla jsem tam slaboulilinkou druhou čátečku. Ke snažení doslo už v pondělí(včera nebyla ta správná konstelace) a před hodinou jsem dělala další a jsou tam dvě stejně silný,možná ta testovací je silnější. Bude stačit snažílkování až dnes večer????????????????? :§)

vseobecne se rika,ze se ma to hupnout jak jsou minimalne dve stejne silne carky a jak uz psaa Lidunka,tak do 24-48 se uvolni vajicko atd.. HLeala jsem info vsude na netu a jeden Dr. se tady vyjadroval,ze je na to dobre uz dle testu hupnout jak ta testovaci carka jeste neni uuuuplne stejne silna a jak je stejne silna,tak znova,takze ja uz taky nevim,ale vsude se uvadi,ze jak jsou dve stejne silne,tak jsme to udelali i my pred par dny a snazili se jak se mi kazaly dve stejne silne carule,ale zase tezko rict,pac den predtim jsem carule jeste nemela stejne silne,ale radeji jsem uz na to hupy dupy,pac jsem mela strach,ze uz nezesili,ale dalsi den zesilily na stejno,takze hupy dupy znova :s: a to si zase rikam,ze uz jsme ty spermoniky mozna byly prilis unaveny ze dne predsleho :00: :///: ... Hodne stesti!!!!

ahojky..já myslím,že to stačí..ty dvě silný čárky by měli značit,že ovu bude běhme 24-48hod.Tak hup na to a at se poštěstí :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka