nechce mi jíst zeleninku

08.01.2009

Ahoj všem moje anetka nechce jíst zeleninku jedla jí hezky do té doby dokud neochutnala přesnídávku.Nemáte nějakou radu jak jí naučit jíst zeleninku?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj anetko,žanetko,u Lucinky jsem to měla taky tak ale bylo to jen krátké období, a teď jí papá jako vždy. Přesnídávka jí taky zachutnala a pak nic nechtěla, holt byla sladoučká :) nezoufej... hlavně nic nenutit.

Ahojky!!! :D
Tenhle problém sem taky měla u malé před
4 rokama. :? Prý to má dost dětiček.Chtějí prostě
to lepší. :!k:
Většinou stačí lžička,dvě přidat do zeleninového příkrmu
ovocnou,např jablečnou. :w: Ta se hodí ke všemu. :w: Když děti nechtějí
kaši,dělá se to taky tak.Dvě-tři lžíce jahodové,meruňkové přesnídávky. :w:
A taky zabýrá,pokud je na umělém mlíčku,zahustit zeleninku mlíkem. :w:
Takže třeba Sunarem,Bebou atd.
Nám maminám,se to nezdá,protože ta chuť není nic moc ://: ,ale většinou
to pomůže!!! :ww:
Tak snad sem dala malinek typ!! :ww:
Pa pa!!! :a:

Ahojky! nesmíš to vzdávat, u nás to bylo stejný.....Zkus třeba jinou zeleninu, každý den do ni zkoušej dostat alespoň pár lžiček Nakonec to papat bude.

to by mě taky zajímalo,můj Vojta teda baští všechno, ale může se stát že se to zlomí že? Zkoušela jsi jí tu zeleninu třeba s rýží nebo masem?

In reply to by MarcelaK

jojo zkoušela jsem to.Ona má vždycky takové období, že někdy to sní a někdy ne.Je strašně vybíravá na to, že jí je půl roku.Je to opravdu těžké už nevím co jí mám dávat hihi no snad se to zase naučí.Zítra zkusím zeleninové rizeto.

In reply to by anetkazanetka

bramborovou kaši (je mu dnes půl roku), rozmixovala ji s máslem a mlíkem (normálním) a k tomu jsem uvařila kuřecí prsa s mrkví, celerem a petrželí a rozmačkala to (maso jsem nakrájela uplně na drť) a smíchala to s tou kaší, a k tomu mu dala broskvový kompot (ten by asi ještě - teda určitě by ho neměl - ale mě to přijde jako příjemná změna - sama to tak mám ráda :-) a dnes jsem mu uvařila mrkev, rýži, pár kuliček hrášku, petržel a s oliv. olejem ve vodě a nakonec jsem mu tam hodila /ode me upečené kuře - od kosti není slané) a pak jsem to prohnala jen trochu ponorným mixerem.... ne na kaši ale aby to trošku bylo zamixované.... a futroval jedna báseň...zkus tohle, nejen zeleninu....od půlroku můžou mimča 2x týdně kuřecí nebo králičí, to jim taky ochutí, je to hnus samá zelenina, vždyť to víme samy ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka