Smradlavka

08.01.2009

Ahoj holky,mam takovy zvlastni dotaz,poslednich tak 14 dni snidam kazdy rano tvaruzky,graham s maslem a rajce,jsem jak ujeta,ale vecer uleham s tim,ze uz se opet na tu snidani tesim :a\|: :s: ,nemuzu se nabazit tvaruzek,dnes jsem si dla pro zmenu romadur :s: ,nemuze to nejak uskodit male,vim,ze se rika,ze by se nemel hermelin a niva,ale tvaruzky muzou,ne,rekla bych,ze jsou i zdrave,ne?Uz si delame srandu i s pritelem,ze se mala narodi :girl: a bude vonet po tvarglich :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJKY:-)JÁ TO MĚLA V TĚHU TAK PŮL NA PŮL..5.MĚSÍCŮ JSEM STATEČNĚ OBJÍMALA WC MÍSU I 20 x ZA DEN,ALE PAK V CELKEM V POHO:-)MUSELA JSEM MÍT KAŽDÝ DEN RAJČATA A MASO...JAKMILE JSEM JE NEMĚLA,TAK JSEM BYLA SCHOPNÁ JET O PŮLNOCI NĚKAM DO NON-STOPU A KOUPIT SI JE...A V NOCI???KDYŽ MĚ MANŽEL U SEBE NENAŠEL,TAK VĚDĚL,KDE MĚ HLEDAT:-)))U MÉ VELKÉ KÁMOŠKY...LEDNICE:-))))JE ZAJÍMAVÝ,ŽE JSEM NESNESLA SLADKOSTI A UŽ VŮBEC NE MLÉKO A MLÉČ.VÝROBKY...BRRR A TO JSEM PŘED TĚHU BYLA NA TYHLE VĚCI ŠÍLENEC:-)))

Tak já jsem tyhle smradlavé pochoutky nikdy neměla ráda ..... ale na jaře jsem si v beskydech dala čenečku s tvarůžkem a bylo to mooooc dobré. Ale k tématu - myslím, že to nevadí, když to máš tak ráda .... hlavně aby to nebylo moc slané. Já si dám občas i ten hermelím a vůbec to neřeším. Já mám zase ráda čerstvé rohlíky a kaiserky a taky bych toho moc jíst neměla a mám to každý den :!k: . Nevím, jak se toho návyku zbavím po porodu, protože při kojení se prý čerstvé pečivo vůbec jíst nemá - mimčo má pak nadýmání. Takže si to užívej, Renďulko, dokud můžeš :one:

In reply to by vodnanka

ty tvaruzky nikdy az tak extra nemusela,az ted :ooo: a hned mam na ne zavislost :s: ,akorat jsem prisla z obchodu a opet jsem nad nima stala a odolala,to jsem zvedava,co budu mit zitra rano za abstak :s: :s: :s: ,ja nikdy nemusela sladky,mozna i proto jsem nemela nikdy extra problem s vahou,i presto,ze jsem jedla v podstate hodne :a\|: ,ale ted,nemuzu byt den bez sladkyho,alespon neco,blby gumovy medvedy,cokoladku,proste neco a pak,ze to neni jiny stav.... :s: ,jsem zvedava,jestli v tom sladkym budu pokracovat i po porodu :j)

jenze ja uz tech tvaruzek snedla na kila :00: ,denni snidane,ale mam radost,ze v tom nejsem sama :one: a budu jen doufat,ze tim male nezpusobim zavislost na tvaruzkach a nebude smrdet :s: :s: :s: ,jinak jak pise Lenicka,furt vetrame :///: :///: :///:

já myslím že ti tvargle a romadur neublíží, když se denně ožíráš bejlísem :s: :s: :s: :s:
já jsem zas byla ujetá na rybí salát, rohlík a nebo tousty s máslem (pravým) šunkou a sýrem....a u oběda jsem denně žrala okurkový salát

:a: :a: :a: ahojky, tak to je dobře, že ti chutná. Já zase musím mít po ránu kakao nebo meltu. Bez nich den nezačnu a taky mi moc chutná Jádel, ale jen uždibuji. Je dost slaný. Tak papaní zdar, kilům zmar :///:

Tak to si mi udělala rodost!
Jsem na tom stejně! Šíleně mi teď chutnají všechny smradlavý sejry. Ráno snídám romadur nebo jiný s houskou a k tomu piju kakao. Fakt úlet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka