dnes mám dva body zájmu..

08.01.2009

v noci jsem nemohla spát, tak jsem přes mobil kukla na net a tam, že má čr zásoby plynu na 40 dní.. docela optimistické vyhlídky, ještě se 40 dní ohřejeme doma.. už mám připravený krizový plán :///:

no a ta druhá věc, z mobilu mi nejdou posílat příspěvky sem do blogu, nevíte proč???

přeju všem krásný sluníčkový den :k:

Ahoj. Tak mam taky trochu strach. Za 18 dni se mi ma narodit mala Kacenka, tak chci, aby ji bylo teplicko. Ale snad to vyresej. V nejhorsim pripade topeni v koupelne prepnu na elektriku, poridim maly primotop do pokojicku a budu porad neco pect. Mam a+ troubu. Takze uspornou. Cheche. No a nemam pc, tak se vzdycky horko tezko snazim a nekdy me mobil poslechne a vlozi se to. Tak snad i ted. Tak zatim ahoj Tereza

tak tím plynem to nad vyřeší..jinak jsme namydlení plynem topíme a jinak i tu zatopit nejde,jediné co bych mohla udělat je zatopit dřevem v obýváku ve zděným krbu,ale to by jme byli jak na samotě u lesa musely bychom na dřevo máme tu dvě polínka a vyhřeje to jen jednu místnost a ještě je blbě udělanej takže bysme tu byli i pěkně vyudění:-( no musíme doufat.

ahoj, u nás tedamoc sluníčka nejni.... tak to je docela hrůza... ještě že nás vytápí teplárna a jako zálohu máme ve sklepě kotel!!! ale jak už bylo řečeno- snad nás ty diplomati z toho vysekaj!!!

Včera jsem si chtěla napustit horkou vanu, ale horká voda netekla, nanejvýš teplá - manžel mi tam musel dolévat horkou ohřátou v rychlovarné konvici. Tak jsem přemýšlela, jestli je to tím, že šetří na ohřevu vody. :?

no, snad máme údajně záložní zdroje přívodu z Norska. Tak snad.... :jawdrop: . Jinak krizový plán bych měla také- vycestovat za sluníčkem. Ale s mimi to moc nejde,že? Doufám a věřím, že to dobře dopadne a chytré diplomatické hlavy naší republiku zabezpečí. Jinak je to tedy síla. Pa, mějte se krásně Dana :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka