kdy roste brisko

08.01.2009

Ahoj mamky.Kdy vam zacalo rust brisko?Tak aby to slo aspon trosku videt...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, je to vážně hodně individuální, já jsem do čtvrtého měsíce vypadala jak "netěhotná" málokdo nám to věřil, ale teď se to pěkně rozjelo... :) začínám nabírat jedna radost a jsem v 28tt a nabírat jsem začala až tak kolem 22tt

ahoj, já sem v 16tt a taky zatím nic moc vidět není ( i když spoustu kalhot už nedopnu)- ale s váhou jsem na tom tak, že dělám vše pro to abych ještě víc nezhubla -takže když se cpu jak to prase tak se držím když se najím míň tak hubnu :-(

Ahoj.Ono záleží na velikosti pánve a taky kolik máš na něm tuku..Někomu se bříško ukáže později někomu dřív.Já u prvního těhu začla mít bříško až v 5měsíci,ale to jsem taky na sobě neměla deko tuku,Pak jsem to ale dohnala a šla rodit s obrovským břichem,že mě strašili,že neporodím-moc príma- a malej měl 3 550,-g.Zas tak moc ne,ale bylo to o fous.No a teď jsem na konci 11tt a mám bříško vidět,když se vysleču,že je nafouklé.Mám na něm víc tuku.Si představ,jak je mimi velké.Není potřeba mít velké břicho hned,když má prcek třeba 6 cm přece. :a:

ahojky...to je strašně individuální...na mě to nebylo vidět do 6.měsíce...a moc mi to nevadilo, aspoň jsem nebyla jak tank...týden před porodem si někteří mysleli, že budu rodit až tak za 2 měsíce....bylo to v létě a já se cítila fajn, nic mi nepřekáželo...nabrala jsem za celé těhu 8kg.
A kámoška....ta už měla bříško ve 2.měsíci...všichni si dělali srandu, že tam bude určitě víc děťátek - jako koťátek... :s:

Ahoj, mě začalo růst až ve 25tt. ;) Bříško mám stále menší než ostatní těhulky. Malá má prý u mě dost místa, takže se nemá kam tlačit (teď jsem 29tt).

In reply to by Lanycka

No já nejsem žádné twigy. Do teď máme +7kg. Snad to moc neporoste. Doufám, že mi s tou váhou pak hormony + kojení něco udělají. ;) :) Před těhu jsem měla redukční dietu, ale pak se nám stala Anička. :s: Ze začátku mě mrzelo, že nemám žádné bříško, ale teď jsem za to ráda. I tak mi začíná překážet, začíná se ze mě stávat mašinka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka