to sem cucela.....

08.01.2009

:!k: :!k: :!k: :!k: teda holky ja vem povim neco ... ted sem scitla vsecny uctenky od cervna az po prosinec za malou (jako pliny sunary, obleceni a podobne dulezite veci ) a???? castka je 47 550 kc!!!! to je nater co :s:

to je mazec....to teda fakt nechápu.....hlavně mi to ani nějak nevychází, ale to je fuk...já když to cca teď od oka spočtu tak teda dostanu taky k 8-10 000 za měsíc ZA OBĚ DĚTI, ale mám v tom všechno - od oblečení, boty, kombinézu, čepice, rukavice, bundy, jídlo, přesnídávky, pojištění (1500 za každýho), hračky a mají všechno na co si vzpomenou...

In reply to by Věroušek

;) a mnohe jine :D tam je proste vse co se poridi pro malou za cely mesic - takze od plinek prez jidlo po boty(teda ty nejsou kazdej mesic) a taky tam je jeste material co mi mama sila fusak na zimu z ovciny a tak.. takze uuuuplne vsechno!!!

JOJO holky ja taky mesicne utratim cca prumer 5000 (a za toho je kolem 1000 sporeni a pojisteni maly) ale je tam i novy kocarek(ten golfac) a obcas teda i neco drzsiho jako byla zimni kombinezka za 350kc a taky boty:00: ty tam toho nasekali nejvic.... skoro obmesic novy papucky a ted jeste zimni botky a tak... :_) ale sem rada ze sem koukala ze utracite podobne jak ja :D (utracite- nakupujete potrebe :D )

Tý jo tak to je dost.Aly taky to bude tím, že jsi tady psala,že moc nesleduješ akce co?To já jo a plenky nakupuju jedině v akci a naštěstí kojím takže, jestli utratíme za Jendu 1000kč měsíčně tak je to moc.Janinka a Honzík

To ale malé hodně moc dopřáváš ne ???? Já tedy na malé nešetřím ale takovou částku co máš ty to je tedy vážně něco :00: :00: :00: já když to spočítám od oka tak dám za malou měsíčně 3500,- někdy i 4000,- ale to je maximum... prosím tě co tedy všechno za těch 7500 kupuješ ????

Já tedy pořád kojím, malému lecos koupím, ale určitě mě to nestojí tolik a ni bych na to neměla dávat skoro 7 tisíc měsíčně za malého... :00:

ty vojtku to je humáč :00: tak to já papírky neschovávám by mě pak asi trefilo, kdybych to sečetla, ale my dali do malé teda podstatně míň, když to tak zkasíruju :///: a to Viky teda v žádném případě nestrádá a má všecko na co jen pomyslí, někdy mi příjde že i to na co ani nepomyslela :!k:

Věroušek

Me to prijde, tak nejak normal. Protoze kdyz to vydelis 7, tak mas nejakych 6500kc coz ja dam bezne taky. Plinky cca 1000kc+nutrilon 1500, (pak treba vy prikrm, kase, susenky a ja nevim co vse davate 1000kc)hracky 500-1000kc, obleceni aspon 500kc, kosmetika(ubrousky, kremy a vse okolo koupani) 1000kc. Taky treba nejake pojisteni, sporeni atd......Ono to roste celkem rychle a cela materska padne jen na to :s: A to nasi poslanci myslej, ze by za to mela maminky vyzit :s:

In reply to by Věroušek

mě to příjde docela dost. sice ještě kojím, takže nekupuji um. mlíko. ale i tak se mi to zdá dost!!! ale to je každý rodiny problém jak hospodaří s penízkama. My do Vikyny tolik určitě nevrazíme a určitě si hraje, chodí oblečená, koupe se a nosí plínky, chodíme do lékárny, má spoření a baští minimálně pětkrát denně.

Věroušek

In reply to by janicka123

Ja za malou zatim taky tolik neutratim ale kdyz do toho sectu uplne vse co ji zaplatim a koupit, tak to da taky od zari peknej ranec. Protoze to mas ockovani(to budem teprve platit), cviceni, plavani, nova autosedacka a vsechny veci okolo mimca a da mi to peknej ranec. Ja jsem treba od zari utratila 20-25tis. Nevim to ted presne. A to nakupuji tak nejak veci denni potreby ve slevach. On to ma kadej jinak a hlavne kdyz ma nekdo vetsi prijem a treba na to moc nekouka, tak to lita tak nejak jinak nez kdyz ma rodina 15tis.rozpocet na mesic

In reply to by janicka123

ja setrim jak muzu - sem sama- to vis takze si fakt nemuzu dovolit utracet za "blbosti" obcas maly koupim nakou knizku ci hrcku ale tot vse obleceni kupuju v Tescu nebo CA kdyz maj slevy a tak :D taky sem cuccela kam ty prachy sli :D ale to je asi i tim ze ji kupuji kvalitni botky(to sem rekla ze na tom setrit nebudu) a to je 350 jen to luskne.... :00:

In reply to by Johanka a Rozinka

Oblečení tky kupujeme v tescu. myslím že cherokee je docela kvalitní a celkem levné oblečení. Souhlásím s botkama. Viky ještě nechodí, ale na jaro už je potřebovat budeme. Koukali jsme a to jsou teprve položky!!! Jinak bačkůrky, na to capkání po doma, dostala k Ježíšku, kupovali jsme je u Bati.

tak to je docela pálka!!!! já jak počítám jak počítám, tak se k takové částce ani nepřiblížím.... a co jsi do toho všechno počítala???

In reply to by Johanka a Rozinka

to vědí moc dobře, jsou to sprosťáci, nevim co jed děti těch co maji 5 dětí a nikdo nechodí do práce - to je u nás celkem běžné, oni ti tmavý spoluobčané vědí, jak stát vymačkat, ale normální člověk nemá nárok na nic, jen kupovat za nehorázný prachy věci, co v jinejch zemích stojej pár korun

Tyyyy bláho!! no ještě že si ty účtenky neschovávám, aby mě to nenapadlo sčítat, to by mě to potom mohlo položit!!Katka a Vivi

coooooooooooooooooo????? co si vsechno kupovala????????
at pocitam jak pocitam, mesicne me holka stoji 4 tis. (nutrilon, kase, pliny, presnidavky, obleceni, sporeni) za 7 mesicu je to 28 tis.... takze nechapu kde se vzalo tech 47 :O :O :O a to mam nutrlon drazsi nez ty sunar, plinky kupuju haggies, kasi taky nutrilonovou...no nechapu :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka